Yövirkuille katseltavaa! Lukuisia meemejäkin synnyttänyt klassikkokomedia esitetään FOXilla

Oi kukapa voisi unohtaa Will Ferrellin legendaarisen Ron Burgundyn?

Taivas varjele, mitä sieltä tulee!

Sehän on tietenkin Uutisankkuri: Ron Burgundyn legenda! Englanniksi ihan vain Anchormaninakin tunnettu elokuva on noussut maailmassa kiistattoman klassikon maineeseen. Ensi-iltansa viiksekäs uutisankkuri sai jo vuonna 2004, mutta hauskoja gif-animaatioita ja meemejä tuntuisi olevan nykyisinkin netti pullollaan.

70-luvun San Diegoon perustuvassa komediassa Will Ferrell esittää uutisankkuria, jolla on hyvin omintakeinen tapansa tehdä työtään. Jännitettä luomassa on Christina Applegate, johon päähahmo ihastuu, koska kukapa meistä ei ihastuisi Christina Applegateen!

Ron Burgundyn legenda esitetään televisiossa FOXilla kello 00.50 lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Nauhoita vaikka, jos ei muuten! Jatko-osakin näkyy töllöstä vain parikymmentä tuntia myöhemmin; lauantaina kello 22.00!

Julkaistu 10.01.2020

Uusimmat

Renny Harlinin mielipiteitä jakanut klassikko vie katsojansa kylmiin vesiin – pääosissa muun muassa Saffron Burrows ja Samuel L. Jackson Martin Scorsesen legendaarinen mafiaelokuva nähdään taas – pääosassa Robert De Niro Tsekkasitko vastikään Medusan verkko -trilogian? – Nyt luvassa olisi sarjan viides ja viimeinen osa Suosikkiviihdeohjelma palaa uudella kaudella ja uuteen esitysaikaan – kirjailija Kari Hotakainen pääsee taas naurattamaan kansaa Tv-ensi-illassa vuoden 2017 scifitrilleri – ruudulla seikkailevat muun muassa Rebecca Ferguson, Jake Gyllenhaal ja Ryan Reynolds Arvostettu vuoden 2012 Tarantino-elokuva tulee taas – rooleissa muun muassa Jamie Foxx ja Leonardo DiCaprio Televisiossa tuoreehko tositapahtumiin perustuva draamaelokuva olympiavoittajasta – ja natsi-Saksasta! Yksi maailman kenties tunnetuimmista elokuva-alan merkkipaaluista tulee taas – pääosassa kukapa muukaan kuin Jack Nicholson Hulvaton vuoden 1994 ääliökomedia tulee taas – tällä klassikolla iltaan kaivattua viihdettä! TV-ensi-illassa nyt australialainen psykologinen trilleri intohimoisista öistä ja panttivankitarinasta – katso traileri Paasosen polttaritoimiston hulluttelut jatkuvat – tällä kertaa pelataan futista autoilla ja duetoidaan suosikkimuusikon kanssa Tarjolla nyt jotakin ihan muuta – Oscar-ehdokkuuksilla muistettu fantasiaelokuva 6-vuotiaasta tytöstä ja mielikuvitushirviöistä Armanilla käsittelyssä vuoden 1987 talouspäällikön surma – espoolaisnainen löydettiin työpaikaltaan Vieläkö muistat milloin ja miten Osama bin Laden lopulta saatiin kiinni? Muistoja verestää yhdysvaltalainen jännitysdraamaelokuva! Koreasta lähtöisin oleva hullu reality-sensaatio saapuu Suomeen – lapsenmielinen sekoilu on valloittanut aiemmin jo esimerkiksi Britannian ja Yhdysvallat! Batman-komistus Christian Bale kenties uransa sekopäisimmässä roolissa – katso traileri vuoden 2000 klassikosta Nyt luvassa tv-ensi-ilta – nimittäin vuoden 2017 yhdysvaltalainen kidnappausdraama Manaantaina Subilla nähdään David Fincherin ohjaama vuonna 2007 julkaistu Zodiac. Jälleen yksi Marvelin sankari liihottelee televisioruudulle vuoden 2014 The Winter Soldier -filmissä – katso traileri On taas se aika vuodesta – Oscar-gaalassa laitetaan vuoden parhaat elokuvat järjestykseen!