Yksi suurimmista toimintasarjojen klassikoista tulee taas: päärooleissa parivaljakko Jackie Chan ja Chris Tucker – jatko-osaakin väläytelty!

Vuoden 2007 elokuva Rush Hour 3 on wanhaa kunnon viihdettä.

Kyttäelokuvat ja sarjat olivat joskus todella kovaa huutoa. Pulu muistelee lämmöllä aikaa, jolloin sellaiset sarjat ja elokuvat kuin Poliisiopisto, Martial Law ja Rush Hour ilahduttivat meitä kaikkia. Useimmiten tällaiset elokuvat olivat kerrassaan kepeää katseltavaa, mutta siitä huolimatta hyvin toimintapitoisia. Räjähdyksiltä ei vältytty, mutta välillä pysähdyttiin silti heittämään huultakin.

Kun alkuperäinen Rush Hour -elokuva julkaistiin vuonna 1998, ei edes Pulu tainnut tietää, että elokuvan nimi tarkoittaa suomalaisittain ihan vain ruuhka-aikaa. Eipä tuolla tosin ollut silloin mitään väliäkään, sillä dynaaminen kaksikko Jackie Chan ja Chris Tucker onnistui joka tapauksessa naurattamaan leppoisella leffallaan. Yhdeksän vuotta myöhemmin oltiinkin sitten edetty jo kolmanteen osaan, jossa päähahmoina olivat edelleen Yang Naing Lee (Jackie Chan) ja James Carter (Chris Tucker) ja ohjaajanakin toimi vielä Brett Ratner.

Neljättä Rush Houria on jouduttu odottamaan jo 13 pitkää vuotta, vaikka uudelleenlämmittelystä on vihjailtu jo pitkän aikaa. Tuckerin mukaan elokuvaa oli vuoden 2019 huhtikuussa alettu jo ideatasolla työstämään. Ohjaaja Ratner joutuu mahdollisessa jatko-osassa kuitenkin tekemään tilaa naispuoliselle Li Bingbingille jouduttuaan aiemmin myrskynsilmään seksuaaliseen ahdisteluun liittyvistä syytteistä.

Rush Hour 3 esitetään Subilla torstaina kello 21.00.

Julkaistu 09.04.2020

Uusimmat

Juontaja julkaisi ylioppilaskuvansa - katso kuka No kukas ohjaajalegenda siinä treenaa? Will Smithin tähdittämä rakastettu agenttielokuva on täällä taas – on aika pistää ykköset ylle! Ylistetty vuoden 2017 elokuva ivailee taiteelle – katso mielenkiintoinen traileri! Iltapulu haastatteli Salkkaritähteä: Tiesitkö tätä Nora Rinteestä? Litratolkulla Hollywood-kermaa sisältävä vuoden 1992 elokuva nyt televisiossa – mukana muiden muassa Whoopi Goldberg Tässä astetta harvinaislaatuisempi parivaljakko: herrat Schwarzenegger ja DeVito samassa vuoden 1988 pätkässä! Salkkaritähti Irina Vartia Iltapululle: Vierailin Marilynin haudalla ja itkin! TV-ensi-iltaa luvassa! – Torstaina ja lauantaina nähdään Suomen televisiossa ensimmäistä kertaa brittiläinen vuoden 2015 komediatrilleri! Matkaoppaiden Anne-Mari Iltapululle: Otan vastaan tosi-tv-töitä! Kuronen on jo laittanut grillinsä kuumaksi: Temptation Island saavuttaa viimein loppusuoransa ja uudesta kaudesta tiedetään kummia! Sotaelokuvien ystäville tarjolla nyt todellinen herkkupala – tositapahtumiin perustuva vuoden 2017 saksalaiselokuva Herrat Bacon, Pitt, Hoffman ja De Niro samassa vuoden 1996 klassikossa – elokuva perustuu kirjaan Henri Alén Iltapululle: Korona aiheutti muutoksia sarjaan! Rakastatko kuolaavia karvaturreja yli kaiken? – Koiraihmisille tarjolla nyt oma sydäntä sekä särkevä että lämmittävä dokumenttisarja! Romanttinen scifi-trilleri vuodelta 2011 tulee taas – pääosassa suomalaisia juuriakin omaava Matt Damon Tauski Iltapululle: Elän koronan aikana elämäni onnellisinta aikaa! Clint Eastwood kameran takana ja Bradley Cooper kameran edessä tässä vuoden 2014 jättimenestyksessä! Nytpä onkin herkkua tarjolla – etsiväkaksikko Ryan Gosling ja Russell Crowe vuoden 2016 rikoskomediassa! Onko Suomessa edes mitään ruokakulttuuria? Tätä asiaa tutkitaan Henri Alénin ja Tommi Tuomisen uutuusohjelmassa!