X-Factorista tuttu räppäri-Sana Iltapululle: Tällä tavalla laihduin!

X-Factorista tuttu Sana otti itseään niskasta kiinni ja laihdutti ketogeenisen ruokavalion avulla.

Oululainen räppäri Sanna Rönnberg eli Sana otti itseään niskasta kiinni ja päätti aloittaa ketogeenisen ruokavalion. Dieetillä on ollut välittömiä tuloksia.

- Aloitin ketogeenisen ruokavalion vähän yli kuukausi sitten. Lähinnä siksi, että tunsin itseni jatkuvasti väsyneeksi ja turvonneeksi. Nykyään olo on loistava! Senttejä on karissut mukavasti ja olen todella energinen. Nukun hyvin, jaksan enemmän ja ajatus on kirkkaampi. Myös itsevarmuuteni on kasvanut hyvän olotilan myötä, Sana kehuu oloaan.

Ketogeenisessä ruokavaliossa sisältää vain vähän hiilihydraatteja, riittävästi proteiinia ja runsaasti rasvaa.

Räpistä popimpaan suuntaan siirtynyt Sana julkaisi hiljattain Hetkeekään-nimisen kevyen pop-kappaleen.

Korona pyyhki Sanankin keikkakalenterin tyhjäksi.

-Musiikkiurani lisäksi toimin karaokejuontajana ja tuote-esittelijänä, nekin työt menivät. Ensin oli helppo jäädä sohvan pohjalle voivottelemaan, kunnes tajusin kääntää kaiken sen ajan hyödykseni. Olen ulkoillut, hoitanut pihaani ja istuttanut kukkia, miettinyt uusia tuulia musiikkiini ja tehnyt uutta musaa.

Sana toivoo pääsevänsä pian taas keikoille.

- Eiköhän sitä taas syksyllä päästä esiintymään yleisölle. Toivottavasti.

Mitä muita suunnitelmia sinulla on, Sana?

- Pyrin pitämään kukat hengissä ja nautin auringosta. Otan tämän vähän loman kannalta.

Julkaistu 05.06.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa! Oikeasti aivan pirun hauska yhdysvaltalaiselokuva telkkarissa – katso traileri ja lyhykäinen arvio vuoden 2013 elokuvasta! Tosi-tv-tähti Marianne Kallio Iltapululle: Haluan seksologiksi! Oscar-palkittuja komedioita ei liiaksi ole – tässä kuitenkin sellainen George Clooneyn tähdittämänä! Muistatteko alastoman säätytön? Näin seksikkäältä hän näyttää nyt! Sofia Belorf ja Stefan Therman lähtivät ulkomaille - Rakkautta ei enää peitellä! Katettuna nyt korkealaatuista supersankarielokuvaa vuodelta 2016 – IMDB-arvosana huima 7,8 Tuore vuoden 2018 elokuva eturivin suomalaisnäyttelijöillä jo nyt televisiossa – tätä ei todellakaan ole moni nähnyt! Näin Luokkakokous 3-elokuvaa tehdään: Ökyvene parkissa ja bikinityttöjä täynnä! Etsintäkuulutus: Missä olet, Tuomas Enbuske? Ihastuttava, nykyiseen somemaailmaan hyvin istuva vuoden 2016 elokuva nyt televisiossa – Pulu suosittelee! Nyt on herkkua tarjolla! – Rautainen supersankarikaksikko kohtaa 2016 vuoden leffassa! Mika Salo Iltapululle: Ryhdyin simulaattorikuskiksi! Stallone vetää taas nyrkkeilyhanskat käteen suositussa vuoden 2015 urheiludraamassa – katso traileri! Yksi kaikkien aikojen klassikoista taas katsottavissa – ohjaajana legendaarinen Quentin Tarantino Suurin pudottaja -kisaaja Claudia Eve Iltapululle: Lihoin 30 kiloa suruuni!