Veikkaus jälleen puheenaiheena – MOT paljastaa runsaasti tietoa monopoliyhtiön kyseenalaisista toimista

Kotimainen uhkapeliyritys herättää keskustelua.

Suomen valtio on yksi iso kasino. Siinä missä Las Vegasissa pelejä pääsee pelaamaan vain valituissa paikoissa, Suomessa mokomille altistuu niin kaupoissa kuin kuppiloissakin. Joka nurkassa vilkkuvat värikkäät pelimasiinat ovat omiaan herättämään niin varttuneen väestön kuin esiteinien ja lastenkin huomion. Poliitikot kuitenkin tuntuvat vaikenevan asiasta, sillä huimia summia valtion kassaan tuottavan yhtiön ympärillä sanotaan pyörivän paljon rakenteellista korruptiota.

Nyt Ylen tuottama MOT-ohjelma on ottanut Veikkauksen jälleen kerran hampaisiinsa. Uusin jakso firman suhmuroinnista on jo nähtävillä Yle Areenassa, minkä lisäksi se esitetään YLE1-kanavalla kello 20.00 maanantaina.

Mitä Veikkauksen toiminnalle tulisi tehdä? Osallistu keskusteluun Iltapulun Facebookissa!

Julkaistu 27.01.2020

Uusimmat

Tarjottimella nyt harvinaislaatuinen komedia – pääosassa rakastettu naamanvääntelijä Will Ferrell Maistuuko Haluatko miljonääriksi -visailuohjelma? Sen pohjalta tehty Oscar-palkittu elokuva nyt TV:ssä! Rakastetun Huutokauppakeisarin kausi jo puolivälissä – tällä kertaa kaupan esimerkiksi tesinkkikännykkätelakka Nyt on karkausvuosi ja televisiossa esitetään elokuva Karkausvuosi vain pari päivää ennen karkauspäivää – menikö aivot solmuun? Tarjolla amerikkalaista Golden Globe -ehdokasta vuodelta 2004 – pääosissa huikeat John Travolta ja Scarlett Johansson Oscar-voittaja Denzel Washington janoaa kostoa vuoden 2004 rikoselokuvassa – katso traileri Komea Russell Crow nyt koskettavassa italialaisessa draamassa – ei muuta kuin nenäliinat esiin! Maailman korkeimman vuoren valloituksesta kertova mammuttileffa tuo kankaille kourallisen Hollywood-tähtiä: mukana muun muassa Keira Knightley ja Jake Gyllenhaal Ewan McGregor ja Scarlett Johansson nyt toiminnantäytteisessä scifi-jännärissä vuodelta 2005! Muksujen oma elokuva lauantai-illassa – muistatko sinä, kun tämä sydäntä lämmittävä elokuvasarja sai ensimmäisen osansa? Jo pitkään mainostettu uusi visailuohjelma alkaa viimein Suomessa – pääpotissa 30 000 euroa, juontajana Ellen Jokikunnas Tällaista tällä kertaa: Vuorossa vuoden 2017 elokuva radikaaleista islamisteista – ruudulla esiintyvät muun muassa Orlando Bloom ja Michael Douglas Tom Cruisen vuoden 2003 Japaniin sijoittuvan elokuva perjantain myöhäisillassa – katso myös traileri klassikkosta Genius vie katsojansa 1920–30-luvun Yhdysvaltoihin – pääosissa muun muassa Nicole Kidman ja Colin Firth Koriksen EM-karsinnat käynnistyvät tänään – Susijengi kohtaa kivenkovan Serbian Nyt luvassa poliittinen toimintatrilleri vuodelta 2009 – mukana Russell Crowe, Ben Affleck, Rachel McAdams ja Helen Mirren Stephen Kingin klassikkoleffa kertoo jännittävän tarinan miehestä, joka saa yllättäen selvännäkijän kykyjä Yksi kaikkien aikojen kuuluisimmista tieteiselokuvista tulee taas – perustui aikanaan futuristiseen vuoteen 2019 Sota-ajat läpieläneen Roman Garyn omaelämäkerrallinen elokuva tv:ssä – katso traileri vuoden 2017 versiosta Kannabiksen asema Suomessa puhuttaa – mutta nyt on luvassa rikosdraamaelokuva kahdesta menestyksekkäästä marihuananviljelijästä