Ulkomaillekin vietävä kotimainen rikosdraamasarja jatkuu nyt uusin jaksoin – pääosissa Pihla Viitala ja Lauri Tilkanen

Karppi on täällä taas!

Kelataanpa pari vuotta ajassa taaksepäin. Aikaan, jolloin koronaviruksesta ei ollut vielä mitään tietoa. Maaliskuuhun 2018, kun Yle TV2 -kanavalla alettiin esittää rikossarja Karppia!

Kyseessä oli 12 jaksosta koostuva paketti, jossa suorastaan vilisi suomalaisen näyttelijätaivaan kirkkaimpia tähtiä. Otsikossa jo mainittujen lisäksi tässä Rike Jokelan käsikirjoittamassa ja ohjaamassa korkealaatuisessa sarjassa roolin tekivät myös esimerkiksi Jani Volanen, Tommi Korpela, Riku Nieminen, Pamela Tola ja Pirjo Lonka. Sarja oli suomalaisen Dionysos Filmsin ja saksalaisen H&V Entertainmentin yhteistuotanto, jota on esitelty myös ulkomailla. Ensimmäinen kausi on nähtävillä tänä päivänä myös Netflix-suoratoistopalvelussa.

Karpin ensimmäistä kautta ylistettiin Suomessa, ja se sai useita Kultainen Venla -ehdokkuuksia. Sarja seuraa rikosetsivä Sofia Karpin (Pihla Viitala) työtä Helsingin poliisin murharyhmässä. Työparina Karpilla on Sakari Nurmi (Lauri Tilkanen).

Karpin toisen kauden kahdeksan jaksoa nähdään Yle TV1:llä sunnuntaisin kello 20.55. Ensimmäinen jakso on nimeltään Tähtien kuiskailua.

Julkaistu 05.04.2020

Uusimmat

No kukas ohjaajalegenda siinä treenaa? Will Smithin tähdittämä rakastettu agenttielokuva on täällä taas – on aika pistää ykköset ylle! Ylistetty vuoden 2017 elokuva ivailee taiteelle – katso mielenkiintoinen traileri! Iltapulu haastatteli Salkkaritähteä: Tiesitkö tätä Nora Rinteestä? Litratolkulla Hollywood-kermaa sisältävä vuoden 1992 elokuva nyt televisiossa – mukana muiden muassa Whoopi Goldberg Tässä astetta harvinaislaatuisempi parivaljakko: herrat Schwarzenegger ja DeVito samassa vuoden 1988 pätkässä! Salkkaritähti Irina Vartia Iltapululle: Vierailin Marilynin haudalla ja itkin! TV-ensi-iltaa luvassa! – Torstaina ja lauantaina nähdään Suomen televisiossa ensimmäistä kertaa brittiläinen vuoden 2015 komediatrilleri! Matkaoppaiden Anne-Mari Iltapululle: Otan vastaan tosi-tv-töitä! Kuronen on jo laittanut grillinsä kuumaksi: Temptation Island saavuttaa viimein loppusuoransa ja uudesta kaudesta tiedetään kummia! Sotaelokuvien ystäville tarjolla nyt todellinen herkkupala – tositapahtumiin perustuva vuoden 2017 saksalaiselokuva Herrat Bacon, Pitt, Hoffman ja De Niro samassa vuoden 1996 klassikossa – elokuva perustuu kirjaan Henri Alén Iltapululle: Korona aiheutti muutoksia sarjaan! Rakastatko kuolaavia karvaturreja yli kaiken? – Koiraihmisille tarjolla nyt oma sydäntä sekä särkevä että lämmittävä dokumenttisarja! Romanttinen scifi-trilleri vuodelta 2011 tulee taas – pääosassa suomalaisia juuriakin omaava Matt Damon Tauski Iltapululle: Elän koronan aikana elämäni onnellisinta aikaa! Clint Eastwood kameran takana ja Bradley Cooper kameran edessä tässä vuoden 2014 jättimenestyksessä! Nytpä onkin herkkua tarjolla – etsiväkaksikko Ryan Gosling ja Russell Crowe vuoden 2016 rikoskomediassa! Onko Suomessa edes mitään ruokakulttuuria? Tätä asiaa tutkitaan Henri Alénin ja Tommi Tuomisen uutuusohjelmassa! Aku Hirviniemi jaksaa viihdyttää - Jormakin on nyt esillä