TV-ensi-iltaa luvassa! – Torstaina ja lauantaina nähdään Suomen televisiossa ensimmäistä kertaa brittiläinen vuoden 2015 komediatrilleri!

The Legend of Barney Thomson on Robert Carlylen ohjaama elokuva.

Moni Pulunkin lukijoista on huomannut, että televisiossa pyöritetään paljon samoja elokuvia. Syykin tuohon on selvä: kerran kun on esitysmaksut maksettu, niin saman tien otetaan mielellään sitten kokonainen könttä esityksiä. Harvemmin televisionkatsojat kuitenkaan pitävät kovinkaan tarkkaa kirjaa siitä, mitä töllöstä milloinkin tulee. Tarjonta on yksinkertaisesti niin laajaa ja monelle kanavalle jakautunutta, että helposti sitä jää leffa jos toinenkin epähuomiossa katsomatta.

Nyt on kuitenkin luvassa elokuva, jota ei yksikään kotimaan kasvateista voi kertoa Suomen televisiossa nähneensä!

The Legend of Barney Thomson kertoo skotlantilaisesta 50-vuotiaasta parturista Barneysta, jonka elämässä ei tapahdu mitään. Sitten Barney kuitenkin vahingossa aiheuttaa pomonsa kuoleman ja yrittää lavastaa asian kaupungissa riehuvan sarjamurhaajan tekosiksi. Hyvä idea, eikö totta?

Ohjaaja Robert Carlyle esittää itse pääosan tässä esikoisohjauksessaan!

The Legend of Barney Thomson esitetään FRII-kanavalla torstaina 21.00 ja sitten pari päivää myöhemmin lauantaina kello 22.55.

Julkaistu 27.05.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa! Oikeasti aivan pirun hauska yhdysvaltalaiselokuva telkkarissa – katso traileri ja lyhykäinen arvio vuoden 2013 elokuvasta! Tosi-tv-tähti Marianne Kallio Iltapululle: Haluan seksologiksi! Oscar-palkittuja komedioita ei liiaksi ole – tässä kuitenkin sellainen George Clooneyn tähdittämänä! Muistatteko alastoman säätytön? Näin seksikkäältä hän näyttää nyt! Sofia Belorf ja Stefan Therman lähtivät ulkomaille - Rakkautta ei enää peitellä! Katettuna nyt korkealaatuista supersankarielokuvaa vuodelta 2016 – IMDB-arvosana huima 7,8 Tuore vuoden 2018 elokuva eturivin suomalaisnäyttelijöillä jo nyt televisiossa – tätä ei todellakaan ole moni nähnyt! Näin Luokkakokous 3-elokuvaa tehdään: Ökyvene parkissa ja bikinityttöjä täynnä! Etsintäkuulutus: Missä olet, Tuomas Enbuske? Ihastuttava, nykyiseen somemaailmaan hyvin istuva vuoden 2016 elokuva nyt televisiossa – Pulu suosittelee! Nyt on herkkua tarjolla! – Rautainen supersankarikaksikko kohtaa 2016 vuoden leffassa! Mika Salo Iltapululle: Ryhdyin simulaattorikuskiksi! Stallone vetää taas nyrkkeilyhanskat käteen suositussa vuoden 2015 urheiludraamassa – katso traileri! Yksi kaikkien aikojen klassikoista taas katsottavissa – ohjaajana legendaarinen Quentin Tarantino Suurin pudottaja -kisaaja Claudia Eve Iltapululle: Lihoin 30 kiloa suruuni!