Tsekkasitko vastikään Medusan verkko -trilogian? – Nyt luvassa olisi sarjan viides ja viimeinen osa

Jason Bourne on täällä taas.

Heh, aina ei elokuvien nimeäminen mene ihan putkeen. Tai ainakaan Medusan verkko -sarjan kanssa ei ole noudatettu ehkä sitä ihan fiksuinta ja yksioikoisinta nimeämistapaa.

Englanniksi elokuvasarjan viisi osaa on nimetty seuraavasti:

  1. The Bourne Identity
  2. The Bourne Supremacy
  3. The Bourne Ultimatum
  4. The Bourne Legacy
  5. Jason Bourne

Tuosta kun lähdet miettimään järjestystä, niin vaikeaa on. Suomeksi puolestaan ei edes tietäisi, että kaikki elokuvat liittyvät toisiinsa:

  1. Medusan verkko
  2. Medusan isku
  3. Medusan sinetti
  4. Medusan perintö
  5. Jason Bourne

Pulun päätä kivistää. Bournen tarina joka tapauksessa saatetaan päätökseen sunnuntaina TV5:llä kello 21.00 alkaen. Elokuva sai ensi-iltansa vuonna 2016 ja pääosassa Bournena nähdään tuttuun tapaan Matt Damon.

Julkaistu 16.02.2020

Uusimmat

Kiistellyn tuottajan tuottama loistoelokuva vuodelta 2002 nyt televisiossa – pääosissa muun muassa Leonardo DiCaprio ja Cameron Diaz John McLane on täällä jälleen – Bruce Willisin ykkösklassikko tulee taas Ensimmäinen osa tuli televisiosta viime viikolla – nyt vuorossa kasarin kovimman toimintakomedian toinen osa! Onko Euroviisujen peruminen koronaviruksen takia pettymys? – Nyt olisi tarjolla kahdenlaista salvaa haavoihin! Tarjottimella nyt harvinaislaatuinen vuoden 1967 romanttinen komedia – pääosissa Jane Fonda ja Robert Redford Jim Carrey tulee taas – veikeä veijari tähdittää vuoden 2000 romanttista komediaa Renée Zellwegerin kanssa Luvassa romanttista komediaa vuodelta 2004 – pääosissa Drew Barrymore ja Adam Sandler Julkkiskokki Hans Välimäki tekee paluun uudessa sarjassa – nämä julkisuuden henkilöt ruokaohjelmassa muun muassa nähdään Tänään se viimein tulee – Madventuresin uudet jaksot ovat täällä taas! Vuoden 2014 toimintajännärissä pääosissa Liam Neeson ja Julianne Moore - katso traileri Tositapahtumiin perustuva elokuva vuorikiipeilijästä, joka jäi viideksi päiväksi jumiin – selviytyi ihmeen kaupalla Uusi mustan huumorin amerikkalaissarja alkaa – Yhdysvalloissakin nähtiin ensimmäiset jaksot vasta elokuussa 2019 Christopher Nolanin menestysleffa vuodelta 2010 nähdään taas – josko sitä tällä kertaa katsoessa vihdoin ymmärtäisi juonen? Luvassa nyt yhdysvaltalais-tsekkiläistä tv-ensi-iltaa – Sotadraama vuodelta 2017! Ikivihreän klassikkobiisin mieleen tuova mustan huumorin rikoselokuva tulee taas – pääosassa Brad Pitt Rakastettu saksalaisarja tekee jälleen paluun – Bruno Schumann on täällä taas! Televisiossa nyt oikeasti hyvänä pidetty romanttinen draama vuodelta 2014 – katso traileri Nyt luvassa hyytävä vuoden 2010 trilleri – ohjaajana legendaarinen Martin Scorsese ja pääosassa Leonardo DiCaprio! Tiedätkö, miten Tarzanin tarina jatkuu viidakosta? – Vastaus selviää elokuvassa vuodelta 2016! Legendaarisesta Myytinmurtajat-sarjasta tuttu kasvo samanhenkisessä mutta täysin uudessa sarjassa – alettiin esittää Yhdysvalloissakin vasta viime kesänä