Televisiossa nyt oikeasti hyvänä pidetty romanttinen draama vuodelta 2014 – katso traileri

Tähtiin kirjoitettu virhe (The Fault in Our Starts) on Josh Boonen ohjaama draamaelokuva.

Onko nimi John Green tunnettu? Ei Iltapulullekaan, mutta kyseinen Indianasta kotoisin oleva heppu on tunnettu kotimaassaan paitsi kirjailijana, myös veljensä kanssa YouTube-videoita tekevänä Vlogbrothersin osana. Vuonna 1977 syntynyt Green kirjoittaa pääasiassa nuorisokirjoja. Tähtiin kirjoitetun virheen lisäksi mies tunnetaan muun muassa teoksistaan Teoria Katherinesta, Arvoitus nimeltä Margo ja Kilpikonnan kuorella.

Tähtiin kirjoitettu virhe julkaistiin kirjana vuonna 2012, ja elokuva tuli ulos vain kaksi vuotta myöhemmin. Juonessa 16-vuotias syöpäpotilas Hazel (Shailene Woodley) ihastuu entiseen koripalloilijaan (Ansel Elgort), jolla myös on ollut aiemmin syöpä. Kyseessä on siis sairauden sävyttämä dramaattinen rakkaustarina.

Tähtiin kirjoitetusta virheestä kirjoitetut kriitikkoarviot olivat aikanaan pääasiassa kiitteleviä. Rotten Tomatoes -palvelussa 80 % kriitikoista jätti elokuvsta myönteisen arvion. IMDB:ssä puolestaan on tällä hetkellä näkyvillä arvosana 7,7.

Elokuva esitetään AVA:lla lauantaina kello 23.20. Suositusikärajana on 12.

Julkaistu 28.03.2020

Uusimmat

No kukas ohjaajalegenda siinä treenaa? Will Smithin tähdittämä rakastettu agenttielokuva on täällä taas – on aika pistää ykköset ylle! Ylistetty vuoden 2017 elokuva ivailee taiteelle – katso mielenkiintoinen traileri! Iltapulu haastatteli Salkkaritähteä: Tiesitkö tätä Nora Rinteestä? Litratolkulla Hollywood-kermaa sisältävä vuoden 1992 elokuva nyt televisiossa – mukana muiden muassa Whoopi Goldberg Tässä astetta harvinaislaatuisempi parivaljakko: herrat Schwarzenegger ja DeVito samassa vuoden 1988 pätkässä! Salkkaritähti Irina Vartia Iltapululle: Vierailin Marilynin haudalla ja itkin! TV-ensi-iltaa luvassa! – Torstaina ja lauantaina nähdään Suomen televisiossa ensimmäistä kertaa brittiläinen vuoden 2015 komediatrilleri! Matkaoppaiden Anne-Mari Iltapululle: Otan vastaan tosi-tv-töitä! Kuronen on jo laittanut grillinsä kuumaksi: Temptation Island saavuttaa viimein loppusuoransa ja uudesta kaudesta tiedetään kummia! Sotaelokuvien ystäville tarjolla nyt todellinen herkkupala – tositapahtumiin perustuva vuoden 2017 saksalaiselokuva Herrat Bacon, Pitt, Hoffman ja De Niro samassa vuoden 1996 klassikossa – elokuva perustuu kirjaan Henri Alén Iltapululle: Korona aiheutti muutoksia sarjaan! Rakastatko kuolaavia karvaturreja yli kaiken? – Koiraihmisille tarjolla nyt oma sydäntä sekä särkevä että lämmittävä dokumenttisarja! Romanttinen scifi-trilleri vuodelta 2011 tulee taas – pääosassa suomalaisia juuriakin omaava Matt Damon Tauski Iltapululle: Elän koronan aikana elämäni onnellisinta aikaa! Clint Eastwood kameran takana ja Bradley Cooper kameran edessä tässä vuoden 2014 jättimenestyksessä! Nytpä onkin herkkua tarjolla – etsiväkaksikko Ryan Gosling ja Russell Crowe vuoden 2016 rikoskomediassa! Onko Suomessa edes mitään ruokakulttuuria? Tätä asiaa tutkitaan Henri Alénin ja Tommi Tuomisen uutuusohjelmassa! Aku Hirviniemi jaksaa viihdyttää - Jormakin on nyt esillä