Tässä astetta harvinaislaatuisempi parivaljakko: herrat Schwarzenegger ja DeVito samassa vuoden 1988 pätkässä!

Identtiset kaksoset (Twins) on Ivan Reitmanin ohjaama komedia.

Iso-Arska tunnetaan ennen kaikkea roolistaan Terminaattorina, mutta löytyypähän vanhasta kunnon kuvenööristä muitakin puolia. Vanhassa klassikkopätkästä lihaskimppu nimittäin pääsee esittämään itsensä Danny DeViton kaksoisveljeä. Vaan milläpä selitetään herrojen tyystin erilainen ulkonäkö ja geeniperimä?

Julius Benedict (Arnold Schwarzenegger) on elokuvassa laboratoriokokeessa jalostettu huippuihminen. Kauas ei toisin sanottuna elokuvan juoni todellisuudesta heitä... Pian mies saa tietää, että hänellä on kaksoisveli – gangstereille velkaa oleva, veljensä täydellinen vastakohta Vincent Benedict (Danny DeVito). Siinäpä sitä onkin sitten komedian ainekset kasassa!

Nykyisin Identtisiä kaksosia pidetään 80-luvun klassikkona, mutta alun perin kriitikot eivät olleet elokuvasta kovinkaan innoissaan. Rotten Tomatoesissa 41 kriitikosta vain 44 % on arvioinut elokuvan myötämielisesti.

Jatkoakin on elokuvalle pitänyt Universal Studiosin mukaan olla tulossa jossain vaiheessa, mutta vuoden 2018 jälkeen ei projektista enää ole kuultu hiiskaustakaan. Tuolloin Arska tosin väitti jatko-osan käsikirjoituksen olevan jo valmis.

Identtiset kaksoset esitetään TV5:llä perjantaina kello 21.00. Uusinnat ovat luvassa lauantaina kello 18.55 ja vielä tiistain ja keskiviikon välisenä yönä kello 01.10.

Julkaistu 28.05.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa! Oikeasti aivan pirun hauska yhdysvaltalaiselokuva telkkarissa – katso traileri ja lyhykäinen arvio vuoden 2013 elokuvasta! Tosi-tv-tähti Marianne Kallio Iltapululle: Haluan seksologiksi! Oscar-palkittuja komedioita ei liiaksi ole – tässä kuitenkin sellainen George Clooneyn tähdittämänä! Muistatteko alastoman säätytön? Näin seksikkäältä hän näyttää nyt! Sofia Belorf ja Stefan Therman lähtivät ulkomaille - Rakkautta ei enää peitellä! Katettuna nyt korkealaatuista supersankarielokuvaa vuodelta 2016 – IMDB-arvosana huima 7,8 Tuore vuoden 2018 elokuva eturivin suomalaisnäyttelijöillä jo nyt televisiossa – tätä ei todellakaan ole moni nähnyt! Näin Luokkakokous 3-elokuvaa tehdään: Ökyvene parkissa ja bikinityttöjä täynnä! Etsintäkuulutus: Missä olet, Tuomas Enbuske? Ihastuttava, nykyiseen somemaailmaan hyvin istuva vuoden 2016 elokuva nyt televisiossa – Pulu suosittelee! Nyt on herkkua tarjolla! – Rautainen supersankarikaksikko kohtaa 2016 vuoden leffassa! Mika Salo Iltapululle: Ryhdyin simulaattorikuskiksi! Stallone vetää taas nyrkkeilyhanskat käteen suositussa vuoden 2015 urheiludraamassa – katso traileri! Yksi kaikkien aikojen klassikoista taas katsottavissa – ohjaajana legendaarinen Quentin Tarantino Suurin pudottaja -kisaaja Claudia Eve Iltapululle: Lihoin 30 kiloa suruuni!