Tarjottimella nyt harvinaislaatuinen komedia – pääosassa rakastettu naamanvääntelijä Will Ferrell

Land of the Lost ei ole aivan tavanomainen elokuva.

Komediaa voi ammentaa monesta aiheesta, mutta tieteiskomedioita ei aivan kamalasti ole. Toisaalta välillä tuntuisi siltä, että mitä vähemmän tarinaa komediassa on, sitä hauskempaa sen huumori on. Vuoden 2009 elokuva Land of the Lost vie katsojansa kuitenkin ufojen ja hirmuliskojen maailmaan.

Traileri kertoo enemmän kuin tuhat sanaa:

Elokuvan on ohjannut Brad Silberling. IMDB:ssä elokuvalla on arvosanana vaatimattomat 5,3, mutta mitäpä älyvapailta komedioilta voi olettaakaan?

Land of the Lost esitetään TV5:llä tiistaina kello 21.00 ja uudestaan torstain ja perjantain välisenä yönä kello 03.00.

Julkaistu 25.02.2020

Uusimmat

Rakastettu saksalaisarja tekee jälleen paluun – Bruno Schumann on täällä taas! Televisiossa nyt oikeasti hyvänä pidetty romanttinen draama vuodelta 2014 – katso traileri Nyt luvassa hyytävä vuoden 2010 trilleri – ohjaajana legendaarinen Martin Scorsese ja pääosassa Leonardo DiCaprio! Tiedätkö, miten Tarzanin tarina jatkuu viidakosta? – Vastaus selviää elokuvassa vuodelta 2016! Legendaarisesta Myytinmurtajat-sarjasta tuttu kasvo samanhenkisessä mutta täysin uudessa sarjassa – alettiin esittää Yhdysvalloissakin vasta viime kesänä Koronatilanteeseen pientä lääkettä nyt myös televisiopuolella – Kaikki kotona live laitettiin nopeasti kasaan Televisiossa Will Smithin vuoden 2007 moderni klassikko – juoni osuu häkellyttävän hyvin koronaviruksen aikakauteen Jatkoa pian saava kaikkien aikojen toimintaelokuva tulee taas – pääosissa hauskalla tukkamuodilla varustettu Mel Gibson sekä Danny Glover Tuoreena Jokerinakin tunnettu Joaquin Phoenix pääosassa vuoden 2018 elokuvassa – luvassa palkittu psykologinen toimintatrilleri! Yhdysvaltalaisessa vuoden 2014 rikosdraamassa ei olla Jumalan kämmenellä, vaan taskussa Nyt luvassa italialainen klassikkoelokuva – teemoina muun muassa mafia, korruptio ja naiset Mielipide: Muikeassa Masked Singerissä häiritsee pari asiaa Cameron Diazia katsoo yleensä aina mielellään – nyt tähti näyttelee muun muassa Nicki Minajin rinnalla vuoden 2014 elokuvassa! Tarjolla nyt hyvin arvosteltua rikolliskomediaa vuodelta 1998 – ohjaajina menestynyt veljeskaksikko Joulu on taas, joulu on taas – tai sitten ei, mutta Bob Thorntonin jouluelokuva tulee silti taas! Luvassa brittiläistä komediaa vuodelta 2015 – katso trailerista maistiainen! Käytätkö paljonkin Applen tuotteita? – Sitten saatat hyvinkin haluta nähdä tämän elokuvan! Televisiossa nyt vuoden 2017 toimintatrilleri – pääosissa erikoinen parivaljakkko Jackie Chan ja Pierce Brosnan! Tässä tulee yksi kaikkien aikojen arvostetuimmista ja tuottoisimmista supersankarielokuvista – merkittävässä roolissa esimerkiksi entinen WWE-painija Batista Yksi suosituimmista fantasiatrilogioista tulee taas – helpota joutilasta elämää niillä jopa seuraavat kolme viikkoa!