Tänään se viimein tulee – Madventuresin uudet jaksot ovat täällä taas!

Madventures Suomi käynnistyy tänään tiistaina.

Madventuresin kaltaisia supersuosittuja sarjoja ja formaatteja ei Suomesta turhan paljon tule. Niin vain menestyssarjaa kuitenkin esitettiin Yhdysvalloissakin Travel Channel -kanavalla vuonna 2009.

Madventures pyöri Suomen televisioissa aikanaan kolmen kauden verran – vuosina 2002, 2005 ja 2009. Ohjelmaa tehtiin suhteellisen pienellä budjetilla, mikä olikin ehdottomasti yksi sarjan ihastuttavimmista ja samaistuttavimmista piirteistä. Kaksi karismaattista kaveria ja kamera. Siinä kaikki.

Miksi kultamunia muniva hanhi sitten päätti päivänsä? Vastikään miehet ainakin paljastivat Ilta-Sanomien haastattelussa palaneensa loppuun aiempia kausia tehdessään. Ohjelmat ja reissaaminen vaativat paljon taustatyötä ja vaivaa, minkä lisäksi perheytyminen sekin hillitsi miesten matkailuintoa. Jotta materiaali saatiin näyttämään rennolta kameroille, piti kulisseissa paiskia töitä kahta kauheammin.

Nyt Madventures matkailee ennalta nauhoitetuissa jaksoissa Suomessa, mikä tuntuu näin koronaviruksen aikakautena ja Uusimaan eristämisen jälkeen ironisen osuvalta. Nythän rento ja vapaa reissaaminen Suomessa tuntuu ihan yhtä kaukaiselta kuin lomamatka Thaimaahan.

Madventures Suomi pyörähtää käyntiin Nelosella tiistaina kello 21.00. Uusintoja esitetän pitkin viikkoa paitsi Nelosella, myös JIMIllä.

Julkaistu 31.03.2020

Uusimmat

Will Smithin tähdittämä rakastettu agenttielokuva on täällä taas – on aika pistää ykköset ylle! Ylistetty vuoden 2017 elokuva ivailee taiteelle – katso mielenkiintoinen traileri! Iltapulu haastatteli Salkkaritähteä: Tiesitkö tätä Nora Rinteestä? Litratolkulla Hollywood-kermaa sisältävä vuoden 1992 elokuva nyt televisiossa – mukana muiden muassa Whoopi Goldberg Tässä astetta harvinaislaatuisempi parivaljakko: herrat Schwarzenegger ja DeVito samassa vuoden 1988 pätkässä! Salkkaritähti Irina Vartia Iltapululle: Vierailin Marilynin haudalla ja itkin! TV-ensi-iltaa luvassa! – Torstaina ja lauantaina nähdään Suomen televisiossa ensimmäistä kertaa brittiläinen vuoden 2015 komediatrilleri! Matkaoppaiden Anne-Mari Iltapululle: Otan vastaan tosi-tv-töitä! Kuronen on jo laittanut grillinsä kuumaksi: Temptation Island saavuttaa viimein loppusuoransa ja uudesta kaudesta tiedetään kummia! Sotaelokuvien ystäville tarjolla nyt todellinen herkkupala – tositapahtumiin perustuva vuoden 2017 saksalaiselokuva Herrat Bacon, Pitt, Hoffman ja De Niro samassa vuoden 1996 klassikossa – elokuva perustuu kirjaan Henri Alén Iltapululle: Korona aiheutti muutoksia sarjaan! Rakastatko kuolaavia karvaturreja yli kaiken? – Koiraihmisille tarjolla nyt oma sydäntä sekä särkevä että lämmittävä dokumenttisarja! Romanttinen scifi-trilleri vuodelta 2011 tulee taas – pääosassa suomalaisia juuriakin omaava Matt Damon Tauski Iltapululle: Elän koronan aikana elämäni onnellisinta aikaa! Clint Eastwood kameran takana ja Bradley Cooper kameran edessä tässä vuoden 2014 jättimenestyksessä! Nytpä onkin herkkua tarjolla – etsiväkaksikko Ryan Gosling ja Russell Crowe vuoden 2016 rikoskomediassa! Onko Suomessa edes mitään ruokakulttuuria? Tätä asiaa tutkitaan Henri Alénin ja Tommi Tuomisen uutuusohjelmassa! Aku Hirviniemi jaksaa viihdyttää - Jormakin on nyt esillä Lola vaihtoi jo bikineihin - upea näky