Suositun Jurassic Park -sarjan neljäs osa nyt eetterissä – uuden elokuvan ensi-iltakin on jo tiedossa!

Jurassic World tuli aikanaan ensi-iltaan vuonna 2015.

Kaikki eivät ehkä tiedä, että legendaarinen vuoden 1993 ensimmäinen Jurassic Park -elokuva perustui Michael Crichtonin kirjaan. Itse asiassa tuotantoyhtiöt Universal Pictures ja Amblin Entertainment ostivatkin aikanaan Crichtonin teoksen oikeudet jo ennen sen julkaisua.

Jurassic Parkin tarina on sittemmin puhutellut melkoisen suurta osaa kansasta. Vaikka elokuvat eivät aivan pienimmille lapsille sovikaan, tuntevat niin aikuiset kuin tenavatkin kiinnostusta entisaikojen hirmuliskoihin. Brändin ympärille on julkaistu niin leluja ja Lego-palikoita kuin lukuisia videopelejäkin.

Jurassic World marssittaa ruudulle vain muutamia hahmoja alkuperäisestä Steven Spielbergin elokuvasta. Mukana ovat kuitenkin esimerkiksi Ian Malcolm (Jeff Goldblum) ja John Hammond (Richard Attenborough). Elokuva sai jatkoa vielä vuonna 2018 Jurassic World: Kaatunut valtakunta -osan muodossa, mutta seuraavaa osaa saadaan odotella näillä näkymin vuoden 2021 kesäkuulle.

Jurassic World esitetään TV5:llä launtaina kello 21.00. Seuraavat esitykset ovat sunnuntaina 23.10 ja perjantaina 23.50.

Julkaistu 04.04.2020

Uusimmat

Kiusaaminen on p*******ä – nyt luvassa on tuttuja näyttelijöitä kuhiseva, aihepiiriä käsittelevä tuore brittisarja Salkkari-Irina Vartia Iltapululle: Haluan juontajaksi! Pölhö vuoden 2015 yhdysvaltalaiskomedia tulee taas – rooleissa muun muassa naiskoomikko, miesshowpainija ja kuuluisa koripalloilija! Kehuttu vuoden 2001 jenkkileffa nyt töllöttimessä – kuvattiin Los Angelesin pahamaineisimmilla alueilla ja mukana oli myös kuuluisia räppäreitä! Tässä joogaa ex-missi, mutta kuka asteleekaan kuvaan kesken kaiken? Johanna Tukiainen hehkuu onnea - tältä näyttää vauvamasu Aina yhtä ajankohtainen ilmastoelokuva esitetään jälleen – pääosissa Dennis Quaid ja Jake Gyllenhaal! Vuoden 2018 parhaana palkittu kotimainen elokuva nyt televisiossa – katso traileri! Juontaja julkaisi ylioppilaskuvansa - katso kuka No kukas ohjaajalegenda siinä treenaa? Will Smithin tähdittämä rakastettu agenttielokuva on täällä taas – on aika pistää ykköset ylle! Ylistetty vuoden 2017 elokuva ivailee taiteelle – katso mielenkiintoinen traileri! Iltapulu haastatteli Salkkaritähteä: Tiesitkö tätä Nora Rinteestä? Litratolkulla Hollywood-kermaa sisältävä vuoden 1992 elokuva nyt televisiossa – mukana muiden muassa Whoopi Goldberg Tässä astetta harvinaislaatuisempi parivaljakko: herrat Schwarzenegger ja DeVito samassa vuoden 1988 pätkässä! Salkkaritähti Irina Vartia Iltapululle: Vierailin Marilynin haudalla ja itkin! TV-ensi-iltaa luvassa! – Torstaina ja lauantaina nähdään Suomen televisiossa ensimmäistä kertaa brittiläinen vuoden 2015 komediatrilleri! Matkaoppaiden Anne-Mari Iltapululle: Otan vastaan tosi-tv-töitä! Kuronen on jo laittanut grillinsä kuumaksi: Temptation Island saavuttaa viimein loppusuoransa ja uudesta kaudesta tiedetään kummia! Sotaelokuvien ystäville tarjolla nyt todellinen herkkupala – tositapahtumiin perustuva vuoden 2017 saksalaiselokuva