Suosittu draamasarja saavuttaa päätöksensä – kuudes ja viimein kausi esitetään nyt televisiossa

The Affair päättyy viidennen kautensa jälkeen.

Yhdysvaltalainen The Affair on ihastuttanut suomalaisia jo vuoden 2015 kesäkuusta saakka. Nyt päälle viisivuotinen taipale on kuitenkin saavuttamansa kulminaatiopisteen, kun viides ja viimeinen kausi käynnistyy tänä torstaina.

The Affairista on pidetty muuallakin kuin vain Suomessa. Sarja on saanut vuosien varrella muun muassa useita alan palkintoja. Vuoden 2015 Golden Globeilla miesnäyttelijä Dominic West oli ehdolla parhaaksi televisiodraaman miesnäyttelijäksi, kun taas taas Ruth Wilson pokkasi palkinnon parhaana televisiodraaman naisnäyttelijänä. Samalla sarja kokonaisuudessaan palkittiin parhaana televisiodraamana. Samoin esimerkiksi Satellite Awards -gaalassa on tullut The Affairille roppakaupalla tunnustusta.

Englanninkielinen sana affair tarkoittaa suomeksi syrjähyppyä tai sivusuhdetta. Tämän mukaisesti sarja käsittelee pettämistä sekä sen syitä ja seurauksia. Tärkeitä vitoskaudellakin esiintyviä hahmoja ovat muun muassa Noah Solloway (Dominic West), Helen Butler (Maura Tierney), Whiney Solloway (Julia Goldani Telles) ja Trevor Solloway (Jadon Sand).

The Affairin viidennen kauden 11 uutta jaksoa esitetään AVA-kanavalla torstaisin kello 21.00.

Julkaistu 03.06.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa! Oikeasti aivan pirun hauska yhdysvaltalaiselokuva telkkarissa – katso traileri ja lyhykäinen arvio vuoden 2013 elokuvasta! Tosi-tv-tähti Marianne Kallio Iltapululle: Haluan seksologiksi! Oscar-palkittuja komedioita ei liiaksi ole – tässä kuitenkin sellainen George Clooneyn tähdittämänä! Muistatteko alastoman säätytön? Näin seksikkäältä hän näyttää nyt! Sofia Belorf ja Stefan Therman lähtivät ulkomaille - Rakkautta ei enää peitellä! Katettuna nyt korkealaatuista supersankarielokuvaa vuodelta 2016 – IMDB-arvosana huima 7,8 Tuore vuoden 2018 elokuva eturivin suomalaisnäyttelijöillä jo nyt televisiossa – tätä ei todellakaan ole moni nähnyt! Näin Luokkakokous 3-elokuvaa tehdään: Ökyvene parkissa ja bikinityttöjä täynnä! Etsintäkuulutus: Missä olet, Tuomas Enbuske? Ihastuttava, nykyiseen somemaailmaan hyvin istuva vuoden 2016 elokuva nyt televisiossa – Pulu suosittelee! Nyt on herkkua tarjolla! – Rautainen supersankarikaksikko kohtaa 2016 vuoden leffassa! Mika Salo Iltapululle: Ryhdyin simulaattorikuskiksi! Stallone vetää taas nyrkkeilyhanskat käteen suositussa vuoden 2015 urheiludraamassa – katso traileri! Yksi kaikkien aikojen klassikoista taas katsottavissa – ohjaajana legendaarinen Quentin Tarantino Suurin pudottaja -kisaaja Claudia Eve Iltapululle: Lihoin 30 kiloa suruuni!