Suomen tv-ensi-illassa vuoden 2017 animoitu supersankarikomedia – pääosaäänenä koomikko Kevin Hart!

Captain Underpants: The First Epic Movie nähdään Suomen televisiossa ensimmäistä kertaa lauantaina.

Televisiossa esitetään paljon uutsintoja – Iltapulun rakkaat lukijatkin ovat asiaa harmitelleet sosiaalisessa mediassa. Onhan tilanne kuitenkin sikäli ymmärrettävä, että kanavat kuitenkin joutuvat aina maksamaan elokuvien näyttöoikeuksista. Ennemmin sitä sitten otetaan useampi näyttökerta tukkuhintaan kuin ostetaan Netflixin kokoluokkaa oleva määrä sieltä sun täältä. Eikä monikaan meistä muutenkaan huomaa kaikkia esitettäviä elokuvia samalla kertaa!

Captain Underpants: The First Epic Movieta ei Suomessa ole ennen nähty. Kyseessä on huvittava animaatioelokuva, jonka on ohjannut David Soren. Koomikko Kevin Hartin äänellä varustettu ala-astelainen supersankari pukeutuu pelkkiin alushousuihin ja punaiseen mustalaikkuiseen viittaan. Komedian ainekset ovat siis ilmassa.

Kapteeni Kalsarin seikkailut ovat peräisin DreamWorksin animaatiotehtaalta. Hahmo on saanut sittemmin myös oman Netflix-sarjansa nimeltään The Epic Tales of Captain Underpants.

Elokuva esitetään TV5:llä lauantaina kello 19.15 ja sen jälkeen vielä sunnuntaina 16.30 ja perjantaina 16.30. Suositusikäraja on 7 vuotta.

Julkaistu 04.04.2020

Uusimmat

Kiusaaminen on p*******ä – nyt luvassa on tuttuja näyttelijöitä kuhiseva, aihepiiriä käsittelevä tuore brittisarja Salkkari-Irina Vartia Iltapululle: Haluan juontajaksi! Pölhö vuoden 2015 yhdysvaltalaiskomedia tulee taas – rooleissa muun muassa naiskoomikko, miesshowpainija ja kuuluisa koripalloilija! Kehuttu vuoden 2001 jenkkileffa nyt töllöttimessä – kuvattiin Los Angelesin pahamaineisimmilla alueilla ja mukana oli myös kuuluisia räppäreitä! Tässä joogaa ex-missi, mutta kuka asteleekaan kuvaan kesken kaiken? Johanna Tukiainen hehkuu onnea - tältä näyttää vauvamasu Aina yhtä ajankohtainen ilmastoelokuva esitetään jälleen – pääosissa Dennis Quaid ja Jake Gyllenhaal! Vuoden 2018 parhaana palkittu kotimainen elokuva nyt televisiossa – katso traileri! Juontaja julkaisi ylioppilaskuvansa - katso kuka No kukas ohjaajalegenda siinä treenaa? Will Smithin tähdittämä rakastettu agenttielokuva on täällä taas – on aika pistää ykköset ylle! Ylistetty vuoden 2017 elokuva ivailee taiteelle – katso mielenkiintoinen traileri! Iltapulu haastatteli Salkkaritähteä: Tiesitkö tätä Nora Rinteestä? Litratolkulla Hollywood-kermaa sisältävä vuoden 1992 elokuva nyt televisiossa – mukana muiden muassa Whoopi Goldberg Tässä astetta harvinaislaatuisempi parivaljakko: herrat Schwarzenegger ja DeVito samassa vuoden 1988 pätkässä! Salkkaritähti Irina Vartia Iltapululle: Vierailin Marilynin haudalla ja itkin! TV-ensi-iltaa luvassa! – Torstaina ja lauantaina nähdään Suomen televisiossa ensimmäistä kertaa brittiläinen vuoden 2015 komediatrilleri! Matkaoppaiden Anne-Mari Iltapululle: Otan vastaan tosi-tv-töitä! Kuronen on jo laittanut grillinsä kuumaksi: Temptation Island saavuttaa viimein loppusuoransa ja uudesta kaudesta tiedetään kummia! Sotaelokuvien ystäville tarjolla nyt todellinen herkkupala – tositapahtumiin perustuva vuoden 2017 saksalaiselokuva