Salkkaritähti Irina Vartia Iltapululle: Vierailin Marilynin haudalla ja itkin!

Irina Vartian Usan valloitus on jäissä koronaepidemian ajan.

 

Irina Vartia tähdittää Salattujen Elämien spin off-sarjaa Pihlajasatu kesän ajan. Sarja ehdittiin kuvata juuri ennen kuin koronaepidemia iski Suomeen. Vartia on työllistetty myös kesällä.

-Näyttelen kesäteatterissa Rovaniemellä musiikkikomediassa Usko, toivo ja rakkaus. Vietän Lapissa heinäkuun ja elokuun alun. Taustani on teatterissa, joten työ on tuttua, Irina Vartia sanoo.

Koronaepidemia on asettanut omat haasteensa Vartian Amerikan projekteille, sillä rajat ovat yhä suljettuina. Roolien haussa Vartiaa auttaa nyt Usassa uusi manageri. Vartia ehti aloittaa ennen koronaepidemiaa yhden indie-elokuvan kuvaukset Usassa.

-Minulla on viisumi Usaan vuoteen 2022 asti, joten ei tässä ole hätää. Olen ehtinyt koronan aikana opiskella ja hakea töitä. Onneksi minulla on ollut töitä Suomessa. Managerini on etsinyt minulle töitä myös muualta Euroopasta, mutta siellä kilpailu on kovempaa kuin Suomessa.

Irina Vartia on kouluttautunut myös joogaopettajaksi.

-Mietin, voisinko tehdä joogaopettajan töitä etänä. Sekin mahdollisuus täytyy selvittää.

Salattuja Elämiä Vartia ei ole hylkäämässä. Toisaalta hän ei voi itse päättää, jos hänen roolinsa kirjoitetaan ulos sarjasta.

-En voi laskea tulevaisuuttani yhden sarjan varaan, siksi tuntosarvet ovat pystyssä koko ajan.

Vartia on ihaillut ehkä maailman kuuluisinta näyttelijää Marilyn Monroeta lapsesta asti. Mikä elokuvamaailman ikonissa viehättää Vartiaa?

-Marilynissa oli glamouria. Ehkä se on sellaista Amerikka-fantasiaa.

Irina Vartia on vieraillut Marilyn Monroen hautaholvin luona käydessään Los Angelesissa.

-Kävin siellä ja itkin. Se oli niin koskettavaa. Hautaholvissa oli fanien jättämiä suudelmia. Hugh Hefner on haudattu Marilynin viereiseen hautaholviin. Hän oli itse ostanut paikan Marilynin vierestä.

Kuva: Kuvakaappaus Irina Vartian Instagram-sivuilta

Julkaistu 28.05.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa! Oikeasti aivan pirun hauska yhdysvaltalaiselokuva telkkarissa – katso traileri ja lyhykäinen arvio vuoden 2013 elokuvasta! Tosi-tv-tähti Marianne Kallio Iltapululle: Haluan seksologiksi! Oscar-palkittuja komedioita ei liiaksi ole – tässä kuitenkin sellainen George Clooneyn tähdittämänä! Muistatteko alastoman säätytön? Näin seksikkäältä hän näyttää nyt! Sofia Belorf ja Stefan Therman lähtivät ulkomaille - Rakkautta ei enää peitellä! Katettuna nyt korkealaatuista supersankarielokuvaa vuodelta 2016 – IMDB-arvosana huima 7,8 Tuore vuoden 2018 elokuva eturivin suomalaisnäyttelijöillä jo nyt televisiossa – tätä ei todellakaan ole moni nähnyt! Näin Luokkakokous 3-elokuvaa tehdään: Ökyvene parkissa ja bikinityttöjä täynnä! Etsintäkuulutus: Missä olet, Tuomas Enbuske? Ihastuttava, nykyiseen somemaailmaan hyvin istuva vuoden 2016 elokuva nyt televisiossa – Pulu suosittelee! Nyt on herkkua tarjolla! – Rautainen supersankarikaksikko kohtaa 2016 vuoden leffassa! Mika Salo Iltapululle: Ryhdyin simulaattorikuskiksi! Stallone vetää taas nyrkkeilyhanskat käteen suositussa vuoden 2015 urheiludraamassa – katso traileri! Yksi kaikkien aikojen klassikoista taas katsottavissa – ohjaajana legendaarinen Quentin Tarantino Suurin pudottaja -kisaaja Claudia Eve Iltapululle: Lihoin 30 kiloa suruuni!