Salarakas-Marika Iltapululle: Olen tyylikkäästi seksikäs!

Marika kuvaa kesällä tv-sarjaa.

Kesäterassilta tavoitettu Marika Fingerroos nauttii vapaudesta koronarajoitusten jälkeen.

Povipommilla ja alkuperäisenä salarakkaana tunnettu Fingerroos viihtyi terassilla Saija-ystävänsä kanssa.

-Amatöörit olivat eilen liikenteessä, kun ravintolat aukesivat taas. Tänään ovat liikenteessä ammattilaiset. Tässä olemme syöneet ja juoneet viiniä, Fingerroos nauraa.

Fingerroos on tyytyväinen kun koronarajoitukset hellittivät.

-Olen sosiaalinen ihminen ja odottanut, että pääseen juttelemaan ihmisten kanssa. Olen niin sanotusti laidunvapaalla, Fingerroos nauraa.

Kesällä hevostallia pyörittävän Fingerroosin ohjelmassa on myös tv-sarjan kuvaaminen.

-Kyseessä on hyvinvointiohjelma, jossa toimin juontajan roolissa. Eli täysillä rinnoin mennään eteenpäin, Fingerroos lupaa.

Fingerroos saa edelleen paljon viestejä miehiltä, vaikka on naimisissa ja hänellä on lapsia.

-Nmenomaan nuoret miehet viestittelevät. Ihmettelen sitä välillä, sillä olen 41-vuotias.

Fingerroosin mielestä vanhempi nainenkin voi olla tyylikkäästi seksikäs.

-En koe mammautuneeni. Ikä on numeroita. Ei minun tarvitse pukeutua mummomekkoon.

Julkaistu 02.06.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa! Oikeasti aivan pirun hauska yhdysvaltalaiselokuva telkkarissa – katso traileri ja lyhykäinen arvio vuoden 2013 elokuvasta! Tosi-tv-tähti Marianne Kallio Iltapululle: Haluan seksologiksi! Oscar-palkittuja komedioita ei liiaksi ole – tässä kuitenkin sellainen George Clooneyn tähdittämänä! Muistatteko alastoman säätytön? Näin seksikkäältä hän näyttää nyt! Sofia Belorf ja Stefan Therman lähtivät ulkomaille - Rakkautta ei enää peitellä! Katettuna nyt korkealaatuista supersankarielokuvaa vuodelta 2016 – IMDB-arvosana huima 7,8 Tuore vuoden 2018 elokuva eturivin suomalaisnäyttelijöillä jo nyt televisiossa – tätä ei todellakaan ole moni nähnyt! Näin Luokkakokous 3-elokuvaa tehdään: Ökyvene parkissa ja bikinityttöjä täynnä! Etsintäkuulutus: Missä olet, Tuomas Enbuske? Ihastuttava, nykyiseen somemaailmaan hyvin istuva vuoden 2016 elokuva nyt televisiossa – Pulu suosittelee! Nyt on herkkua tarjolla! – Rautainen supersankarikaksikko kohtaa 2016 vuoden leffassa! Mika Salo Iltapululle: Ryhdyin simulaattorikuskiksi! Stallone vetää taas nyrkkeilyhanskat käteen suositussa vuoden 2015 urheiludraamassa – katso traileri! Yksi kaikkien aikojen klassikoista taas katsottavissa – ohjaajana legendaarinen Quentin Tarantino Suurin pudottaja -kisaaja Claudia Eve Iltapululle: Lihoin 30 kiloa suruuni!