Pölhö vuoden 2015 yhdysvaltalaiskomedia tulee taas – rooleissa muun muassa naiskoomikko, miesshowpainija ja kuuluisa koripalloilija!

Ihan yössä (Trainwreck) on Judd Apatow'n ohjaama romanttinen komedia.

Vaikka kaikki varmasti tykkäävät niin sanotuista "paperilla laadukkaista leffoista", on joskus kiva vaihtaa ihan vain vapaalle. Silloin voi laittaa pyörimään vaikkapa älyvapaata jenkkihömppää ja pistää uunipizzan tulille! Rentoa elokuvaa katsellessa voi kaverin ja puolisonkin kanssa heittää kevyttä läppää välittämättä liikaa siitä, jos jokin kohta menee hieman ohi.

Suositun naiskoomikko Amy Schumerin tähdittämä elokuva Ihan yössä lienee yksi näistä elokuvista, jotka voi katsoa halutessaan vaikka puolellakin silmällä. Elokuvan juonessa aikakauslehden toimittaja Amy (Amy Schumer) ryyppää, polttaa pilveä, harrastaa sinkkusuhteita ja seurustelee samanaikaisesti. Yhtäkkinen rakastuminen kuitenkin antaa Amyn elämälle uuden suunnan.

Schumerin lisäksi keskeisessä roolissa nähdään myös Bill Hader. Tämän lisäksi hieman yllättäen elokuvassa nähdään myös showpainija John Cenan ja kuuluisan koripalloilija LeBron Jamesin kaltaisia tähtiä. LeBron esittää elokuvassa itseään.

Ihan hömppää ei Ihan yössä itse asiassa kriitikoiden mielestä ollut. Rotten Tomatoesissa peräti 84 prosenttia arvostelijoista nimittäin jätti elokuvalle myönteisen arvion.

Ihan yössä nähdään TV5:llä ensin maanantaina kello 22.00 ja sitten torstaina kello 23.45. Kolmas esitys tuleekin sitten ulos FRII-kanavalla sunnuntaina kello 17.40.

Julkaistu 31.05.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa! Oikeasti aivan pirun hauska yhdysvaltalaiselokuva telkkarissa – katso traileri ja lyhykäinen arvio vuoden 2013 elokuvasta! Tosi-tv-tähti Marianne Kallio Iltapululle: Haluan seksologiksi! Oscar-palkittuja komedioita ei liiaksi ole – tässä kuitenkin sellainen George Clooneyn tähdittämänä! Muistatteko alastoman säätytön? Näin seksikkäältä hän näyttää nyt! Sofia Belorf ja Stefan Therman lähtivät ulkomaille - Rakkautta ei enää peitellä! Katettuna nyt korkealaatuista supersankarielokuvaa vuodelta 2016 – IMDB-arvosana huima 7,8 Tuore vuoden 2018 elokuva eturivin suomalaisnäyttelijöillä jo nyt televisiossa – tätä ei todellakaan ole moni nähnyt! Näin Luokkakokous 3-elokuvaa tehdään: Ökyvene parkissa ja bikinityttöjä täynnä! Etsintäkuulutus: Missä olet, Tuomas Enbuske? Ihastuttava, nykyiseen somemaailmaan hyvin istuva vuoden 2016 elokuva nyt televisiossa – Pulu suosittelee! Nyt on herkkua tarjolla! – Rautainen supersankarikaksikko kohtaa 2016 vuoden leffassa! Mika Salo Iltapululle: Ryhdyin simulaattorikuskiksi! Stallone vetää taas nyrkkeilyhanskat käteen suositussa vuoden 2015 urheiludraamassa – katso traileri! Yksi kaikkien aikojen klassikoista taas katsottavissa – ohjaajana legendaarinen Quentin Tarantino Suurin pudottaja -kisaaja Claudia Eve Iltapululle: Lihoin 30 kiloa suruuni!