Pidetyn brittiläisen viihdeohjelman toinen kausi alkaa – sisältää stand up -komediaa, musiikkia ja paljon muuta

Michael McIntyre's Big Show on brittiläisen stand up -koomikon Michael McIntyren juontama suuri show. Tietenkin.

Tänä tylsänä aikana, jolloin ihmisten on pakostikin vietettävä runsaasti aikaa kotona neljän seinän sisällä, ovat viihdeohjelmat nousseet arvoon arvaamattomaan. Tässä vaiheessa monille maistuu varmasti myös Michael McIntyre's Big Show -ohjelma, vaikka mitenkään suunnattoman tuore kattaus ei nyt luvassa olekaan. Toinen kausi on nimittäin esitetty kotimaassaan Isossa-Britanniassa ensimmäisen kerran jo vuoden 2016 lopussa.

Ohjelmassa nähdään milloin mitäkin viihteellistä. Usein mukana on julkkisvieraita, musiikkiesityksiä, komediallisia sketsejä ja niin edespäin. Itse asiassa sarjaa voisi aika hyvin verrata vaikkapa kotimaiseen Posseen tai Putoukseen. Toisen kauden ensimmäisessä jaksossa nähdään muun muassa tähdet Olly Murs ja Ellie Goulding. Seuraavissa jaksoissa puolestaan esiintyvät esimerkiksi OneRepublic, Rick Astley, Sting ja Jamie Oliver.

Briteissä nauhoitetusta show'sta on tehty tähän mennessä jo viisi kautta. Ensimmäinen näistä esitettiin kotimaassaan vuonna 2016 ja viimeisin viime vuoden jouluna. 

Toisen kauden jaksot esitetään TV2:lla perjantaisin kello 21.00.

Julkaistu 10.04.2020

Uusimmat

Kiusaaminen on p*******ä – nyt luvassa on tuttuja näyttelijöitä kuhiseva, aihepiiriä käsittelevä tuore brittisarja Salkkari-Irina Vartia Iltapululle: Haluan juontajaksi! Pölhö vuoden 2015 yhdysvaltalaiskomedia tulee taas – rooleissa muun muassa naiskoomikko, miesshowpainija ja kuuluisa koripalloilija! Kehuttu vuoden 2001 jenkkileffa nyt töllöttimessä – kuvattiin Los Angelesin pahamaineisimmilla alueilla ja mukana oli myös kuuluisia räppäreitä! Tässä joogaa ex-missi, mutta kuka asteleekaan kuvaan kesken kaiken? Johanna Tukiainen hehkuu onnea - tältä näyttää vauvamasu Aina yhtä ajankohtainen ilmastoelokuva esitetään jälleen – pääosissa Dennis Quaid ja Jake Gyllenhaal! Vuoden 2018 parhaana palkittu kotimainen elokuva nyt televisiossa – katso traileri! Juontaja julkaisi ylioppilaskuvansa - katso kuka No kukas ohjaajalegenda siinä treenaa? Will Smithin tähdittämä rakastettu agenttielokuva on täällä taas – on aika pistää ykköset ylle! Ylistetty vuoden 2017 elokuva ivailee taiteelle – katso mielenkiintoinen traileri! Iltapulu haastatteli Salkkaritähteä: Tiesitkö tätä Nora Rinteestä? Litratolkulla Hollywood-kermaa sisältävä vuoden 1992 elokuva nyt televisiossa – mukana muiden muassa Whoopi Goldberg Tässä astetta harvinaislaatuisempi parivaljakko: herrat Schwarzenegger ja DeVito samassa vuoden 1988 pätkässä! Salkkaritähti Irina Vartia Iltapululle: Vierailin Marilynin haudalla ja itkin! TV-ensi-iltaa luvassa! – Torstaina ja lauantaina nähdään Suomen televisiossa ensimmäistä kertaa brittiläinen vuoden 2015 komediatrilleri! Matkaoppaiden Anne-Mari Iltapululle: Otan vastaan tosi-tv-töitä! Kuronen on jo laittanut grillinsä kuumaksi: Temptation Island saavuttaa viimein loppusuoransa ja uudesta kaudesta tiedetään kummia! Sotaelokuvien ystäville tarjolla nyt todellinen herkkupala – tositapahtumiin perustuva vuoden 2017 saksalaiselokuva