Perjantai-iltana televisiossa nähdään elokuva, joka synnytti Hollywoodin puhutuimman parin – oletko juorulööppisi lukenut?

Mr. & Mrs. Smith oli käänteentekevä projekti kahdelle leffataivaan suurimmista tähdistä.

Elokuvassa Mr. & Mrs. Smith on todella erikoinen juoni. John ja Jane ovat aviopari, jotka eivät edes muista milloin he viimeksi, noh, puluilivat keskenään. Yksi kompastuskivi liitossa saattaa olla kommunikaation ja rehellisyyden puute, sillä molemmat ovat salaa ammattitappajia. Ja tuorein keikka molemmille on tappaa toisensa – tietämättä, että tuore kylmättävä olisi juurikin se oma puoliso. Menikö monimutkaiseks? Ei se mitään!

Mr. & Mrs. Smith ei aikanaan saanut valtavan hyvää vastaanottoa, mutta silti se on vaivihkaa jäänyt historiankirjoihin. Frendien Jennifer Anistonin kanssa naimissa ollut Brad Pitt nimittäin vaihtoi leffan kuvausten aikana aika lailla lennosta vastanäyttelijäänsä Angelina Jolieen!

Hollywoodin kuumin pari, Brangelina, erosi toisistaan räiskyvästi viime vuonna. Rakkauden ensihetkiä pääset silti katsomaan elokuvassa kello 21.00 alkaen Subilla!

Julkaistu 17.01.2020

Uusimmat

Nyt on karkausvuosi ja televisiossa esitetään elokuva Karkausvuosi vain pari päivää ennen karkauspäivää – menikö aivot solmuun? Tarjolla amerikkalaista Golden Globe -ehdokasta vuodelta 2004 – pääosissa huikeat John Travolta ja Scarlett Johansson Oscar-voittaja Denzel Washington janoaa kostoa vuoden 2004 rikoselokuvassa – katso traileri Komea Russell Crow nyt koskettavassa italialaisessa draamassa – ei muuta kuin nenäliinat esiin! Maailman korkeimman vuoren valloituksesta kertova mammuttileffa tuo kankaille kourallisen Hollywood-tähtiä: mukana muun muassa Keira Knightley ja Jake Gyllenhaal Ewan McGregor ja Scarlett Johansson nyt toiminnantäytteisessä scifi-jännärissä vuodelta 2005! Muksujen oma elokuva lauantai-illassa – muistatko sinä, kun tämä sydäntä lämmittävä elokuvasarja sai ensimmäisen osansa? Jo pitkään mainostettu uusi visailuohjelma alkaa viimein Suomessa – pääpotissa 30 000 euroa, juontajana Ellen Jokikunnas Tällaista tällä kertaa: Vuorossa vuoden 2017 elokuva radikaaleista islamisteista – ruudulla esiintyvät muun muassa Orlando Bloom ja Michael Douglas Tom Cruisen vuoden 2003 Japaniin sijoittuvan elokuva perjantain myöhäisillassa – katso myös traileri klassikkosta Genius vie katsojansa 1920–30-luvun Yhdysvaltoihin – pääosissa muun muassa Nicole Kidman ja Colin Firth Koriksen EM-karsinnat käynnistyvät tänään – Susijengi kohtaa kivenkovan Serbian Nyt luvassa poliittinen toimintatrilleri vuodelta 2009 – mukana Russell Crowe, Ben Affleck, Rachel McAdams ja Helen Mirren Stephen Kingin klassikkoleffa kertoo jännittävän tarinan miehestä, joka saa yllättäen selvännäkijän kykyjä Yksi kaikkien aikojen kuuluisimmista tieteiselokuvista tulee taas – perustui aikanaan futuristiseen vuoteen 2019 Sota-ajat läpieläneen Roman Garyn omaelämäkerrallinen elokuva tv:ssä – katso traileri vuoden 2017 versiosta Kannabiksen asema Suomessa puhuttaa – mutta nyt on luvassa rikosdraamaelokuva kahdesta menestyksekkäästä marihuananviljelijästä Armanilla käsittelyssä tällä kertaa astetta tuoreempi keissi – nimittäin hyytävä rikos kesältä 2018 90-luvun lopun klassikossa nähdään nuori ja komea Mark Wahlberg pornotähden roolissa – katso traileri Vuoden 1997 Bruce Willis -klassikko tulee taas – tiesitkö, että elokuvaa kuvattiin myös Suomessa?