Nytpä onkin herkkua tarjolla – etsiväkaksikko Ryan Gosling ja Russell Crowe vuoden 2016 rikoskomediassa!

The Nice Guys on Shane Blackin ohjaama elokuva.

Russell Crow ja Ryan Gosling – siinäpä meillä melkoisia velikultia ja kullannuppuja! Esitelläänpä heppuja hieman!

Uudesta-Seelannista kotoisin oleva Crowe on tätä nykyä 56-vuotias. Karismaattisen kaverin ansioluettelosta löytyy muun muassa sellaisia suosittuja elokuvia kuin L.A. Confidential, The Insider – sisäpiirissä, Gladiator, Kaunis mieli ja tietenkin Les Misérables. On siinä miehellä kiirettä pitänyt!

40-vuotissyntymäpäivää tänä marraskuussa viettävä kanadalaisnäyttelijä Ryan Gosling on myös ehtinyt painaa paljon duunia elokuvan saralla. Muun muassa The Notebook – Rakkauden sivut, Half Nelson, The Big Short ja Blade Runner 2049 ovat olleet miehelle isoja projekteja.

Herrat Gosling ja Crowe lyövät nyt hynttyynsä yhteen synkässä komediassa The Nice Guys, jossa parivaljakko esittää rähjäistä etsiväkaksikkoa. Elokuva perustuu 1970-luvun niljakkaaseen Los Anglesiin, jossa pornotähti kuolee ja nuori tyttö katoaa. Siinäpä meillä mysteeriä kerrakseen!

The Nice Guys ei tuottanut tekijöilleen voittoa kuin noin 13 miljoonaa dollaria, mutta Rotten Tomatoesissa 304 kriitikon joukosta peräti 92 prosenttia ilmaisi kiitollisuutensa myönteisillä arvioilla!

The Nice Guys esitetään Nelosella maanantaina kello 21.00.

Julkaistu 25.05.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa! Oikeasti aivan pirun hauska yhdysvaltalaiselokuva telkkarissa – katso traileri ja lyhykäinen arvio vuoden 2013 elokuvasta! Tosi-tv-tähti Marianne Kallio Iltapululle: Haluan seksologiksi! Oscar-palkittuja komedioita ei liiaksi ole – tässä kuitenkin sellainen George Clooneyn tähdittämänä! Muistatteko alastoman säätytön? Näin seksikkäältä hän näyttää nyt! Sofia Belorf ja Stefan Therman lähtivät ulkomaille - Rakkautta ei enää peitellä! Katettuna nyt korkealaatuista supersankarielokuvaa vuodelta 2016 – IMDB-arvosana huima 7,8 Tuore vuoden 2018 elokuva eturivin suomalaisnäyttelijöillä jo nyt televisiossa – tätä ei todellakaan ole moni nähnyt! Näin Luokkakokous 3-elokuvaa tehdään: Ökyvene parkissa ja bikinityttöjä täynnä! Etsintäkuulutus: Missä olet, Tuomas Enbuske? Ihastuttava, nykyiseen somemaailmaan hyvin istuva vuoden 2016 elokuva nyt televisiossa – Pulu suosittelee! Nyt on herkkua tarjolla! – Rautainen supersankarikaksikko kohtaa 2016 vuoden leffassa! Mika Salo Iltapululle: Ryhdyin simulaattorikuskiksi! Stallone vetää taas nyrkkeilyhanskat käteen suositussa vuoden 2015 urheiludraamassa – katso traileri! Yksi kaikkien aikojen klassikoista taas katsottavissa – ohjaajana legendaarinen Quentin Tarantino Suurin pudottaja -kisaaja Claudia Eve Iltapululle: Lihoin 30 kiloa suruuni!