Meksikolaisen huumeparonin elämästä kertova sarja nyt Suomen televisiossa – herra itse lukee parhaillaan tiilenpäitä

Joaquin Archivaldo Guzmán Loere tunnetaan paremmin lempinimellään El Chapo.

Vuonna 1957 syntynyt El Chapo kylvi elämässään melkoisen määrän kuolemaa ja tuskaa ympärilleen. Siinä valossa onkin huvittavaa, että nimensä kaveri on saanut lyhyehköstä 168 senttimetrin koostaan. El Chapo nimittäin on espanjaa ja tarkoittaa kutakuinkin "pätkää" tai "tumppia".

El Chapo -televisiosarja on Netflixin ja Pohjois-Amerikassa toimivan maksuttoman Univision-kanavan yhteistuotanto meksikolaisen huumeparonin elämästä ja teoista. Pääosaa trillerimäisessä tositapahtumiin löyhästi perustuvassa sarjassa esittää Marco de la O. Ensimmäinen kausi esitettiin alun perin vuonna 2017 Univisionionilta ja vähän sen jälkeen maailmanlaajuisesti Netflixissä. Myös toinen ja kolmas kausi on jo esitetty kummassakin lähteessä.

Ykköskaudessa on yhdeksän jaksoa. Niistä ensimmäisessä El Chapo lupaa toiselle huumehepulle Pablo Escobarille kuljettaa kokaiinilastin USA:han kahdessa vuorokaudessa.

El Chapoa esitetään Nelosella torstaisin kello 23.00. Paroni itse viettää tällä hetkellä elinkautista vankeusrangaistusta Coloradon-osavaltiossa ADX Florence -nimisessä vankilassa. Sinne mies päätyi vuonna 2016 karattuaan ensin jo kertaalleen kiven sisältä.

Julkaistu 09.04.2020

Uusimmat

Amerikkalaisessa vuoden 2014 scifi-trillerissä on pääosassa Hollywood-suosikki Johnny Depp – katso traileri! Suosittu draamasarja saavuttaa päätöksensä – kuudes ja viimein kausi esitetään nyt televisiossa TV-selvänäkijä Stiina Sahari Iltapululle: Näin sujuu selvänäkeminen TV:ssä! Piinaavan herkullinen klassikkotrilleri vuodelta 1997 pamahtaa taas eetteriin – pääosassa aina yhtä viehättävä Michael Douglas! 1800-luvun puukkojunkkarit rellestävät kotimaisessa ison budjetin leffassa! – Suurissa rooleissa muun muassa juuri erostaan ilmoittanut suosikkipariskunta Salarakas-Marika Iltapululle: Olen tyylikkäästi seksikäs! Kiusaaminen on p*******ä – nyt luvassa on tuttuja näyttelijöitä kuhiseva, aihepiiriä käsittelevä tuore brittisarja Salkkari-Irina Vartia Iltapululle: Haluan juontajaksi! Pölhö vuoden 2015 yhdysvaltalaiskomedia tulee taas – rooleissa muun muassa naiskoomikko, miesshowpainija ja kuuluisa koripalloilija! Kehuttu vuoden 2001 jenkkileffa nyt töllöttimessä – kuvattiin Los Angelesin pahamaineisimmilla alueilla ja mukana oli myös kuuluisia räppäreitä! Tässä joogaa ex-missi, mutta kuka asteleekaan kuvaan kesken kaiken? Johanna Tukiainen hehkuu onnea - tältä näyttää vauvamasu Aina yhtä ajankohtainen ilmastoelokuva esitetään jälleen – pääosissa Dennis Quaid ja Jake Gyllenhaal! Vuoden 2018 parhaana palkittu kotimainen elokuva nyt televisiossa – katso traileri! Juontaja julkaisi ylioppilaskuvansa - katso kuka No kukas ohjaajalegenda siinä treenaa? Will Smithin tähdittämä rakastettu agenttielokuva on täällä taas – on aika pistää ykköset ylle! Ylistetty vuoden 2017 elokuva ivailee taiteelle – katso mielenkiintoinen traileri! Iltapulu haastatteli Salkkaritähteä: Tiesitkö tätä Nora Rinteestä? Litratolkulla Hollywood-kermaa sisältävä vuoden 1992 elokuva nyt televisiossa – mukana muiden muassa Whoopi Goldberg