Luvassa romanttista komediaa vuodelta 2004 – pääosissa Drew Barrymore ja Adam Sandler

Aina eka kerta (50 First Dates) on Peter Segelin ohjaama kepeä komedia.

Vuonna 2020 eletään nopean deittailun aikakautta. Siinä missä entisaikaan jännitettiin viikkoja ennen kuin uskallettiin jättää kaupan kassalla myyjälle salainen viesti, nykyisin treffejä saa deittisovelluksilla järjestettyä vaikka viikon jokaiselle päivälle.

Kun Aina eka kerta tuli ensi-iltaan vuonna 2004, ei Tinderiä vielä ollut keksitty. Elokuvassa ovela naistenmies Henry Roth (Adam Sandler) on keksinyt ovelan tavan iskeä naisia ilman sitoumuksia. Hän nimittäin on töissä Sea Life -puistossa ja kaataa itselleen muualta tulevia naisturisteja. Yllätyksekseen pelimies päätyy sattumusten myötä tutustumaan Lucyyn (Drew Barrymore), johon hän rakastuu. Pian käy kuitenkin ilmi, että Lucylla on vakava muistihäiriö, jonka myötä Henry joutuu tekemään naiseen vaikutuksen uudestaan joka päivä. Siitäpä on siis peräisin myös elokuvan ovela nimi!

Sandlerin ja Barrymoren paritus palkittiin MTV Movie & TV Awards -tapahtumassa. Arvosana IMBD:ssä on 6,8.

Elokuva esitetään TV5:llä tiistaina kello 22.00 ja seuraavan kerran perjantain ja lauantain välisenä yönä kello 0.00.

Julkaistu 31.03.2020

Uusimmat

Amerikkalaisessa vuoden 2014 scifi-trillerissä on pääosassa Hollywood-suosikki Johnny Depp – katso traileri! Suosittu draamasarja saavuttaa päätöksensä – kuudes ja viimein kausi esitetään nyt televisiossa TV-selvänäkijä Stiina Sahari Iltapululle: Näin sujuu selvänäkeminen TV:ssä! Piinaavan herkullinen klassikkotrilleri vuodelta 1997 pamahtaa taas eetteriin – pääosassa aina yhtä viehättävä Michael Douglas! 1800-luvun puukkojunkkarit rellestävät kotimaisessa ison budjetin leffassa! – Suurissa rooleissa muun muassa juuri erostaan ilmoittanut suosikkipariskunta Salarakas-Marika Iltapululle: Olen tyylikkäästi seksikäs! Kiusaaminen on p*******ä – nyt luvassa on tuttuja näyttelijöitä kuhiseva, aihepiiriä käsittelevä tuore brittisarja Salkkari-Irina Vartia Iltapululle: Haluan juontajaksi! Pölhö vuoden 2015 yhdysvaltalaiskomedia tulee taas – rooleissa muun muassa naiskoomikko, miesshowpainija ja kuuluisa koripalloilija! Kehuttu vuoden 2001 jenkkileffa nyt töllöttimessä – kuvattiin Los Angelesin pahamaineisimmilla alueilla ja mukana oli myös kuuluisia räppäreitä! Tässä joogaa ex-missi, mutta kuka asteleekaan kuvaan kesken kaiken? Johanna Tukiainen hehkuu onnea - tältä näyttää vauvamasu Aina yhtä ajankohtainen ilmastoelokuva esitetään jälleen – pääosissa Dennis Quaid ja Jake Gyllenhaal! Vuoden 2018 parhaana palkittu kotimainen elokuva nyt televisiossa – katso traileri! Juontaja julkaisi ylioppilaskuvansa - katso kuka No kukas ohjaajalegenda siinä treenaa? Will Smithin tähdittämä rakastettu agenttielokuva on täällä taas – on aika pistää ykköset ylle! Ylistetty vuoden 2017 elokuva ivailee taiteelle – katso mielenkiintoinen traileri! Iltapulu haastatteli Salkkaritähteä: Tiesitkö tätä Nora Rinteestä? Litratolkulla Hollywood-kermaa sisältävä vuoden 1992 elokuva nyt televisiossa – mukana muiden muassa Whoopi Goldberg