Legendaarisesta Myytinmurtajat-sarjasta tuttu kasvo samanhenkisessä mutta täysin uudessa sarjassa – alettiin esittää Yhdysvalloissakin vasta viime kesänä

Savage Builds on eräänlainen spinoff-sarja Myytinmurtajille.

Myytinmurtajat oli maailman mittakaavassa melko poikkeuksellinen sarja. Ohjelma otti joka jaksossa käsittelyyn kaikenlaisia tieteellisiä uskomuksia ja myyttejä ja pyrki selvittämään niiden todenperäisyyttä. Koko perheelle soveltuva hassuttelu yhdisti tyylikkäästi tieteelliset kokeet ja viihdyttävän meiningin.

Vuoden 2019 kesäkuussa Yhdysvalloissa alkoi pyöriä Science Channel -nimisellä tiedekanavalla uusi Savage Builds -niminen sarja. Siinä toinen Myytinmurtajien vakiokasvoista, 52-vuotias Adam Savage, esittelee usein varsin absurdeja ja hullunkurisiakin rakennushankkeita. Esimerkiksi ensimmäisessä jaksossa Savage lyöttäytyy yhteen Gravity Industries -nimisen yrityksen perustajan Richard Browningin ja tämän 3D-printtaajaeksperttien kanssa. Yhdessä joukko pyrkii printtaamaan titaanista aidon ihmiskokoisen Ironman-supersankarin haarniskan. Ja totta kai tavoitteena on vieläpä laittaa puku lentämään!

Kuten saatatkin jo tietää, IMDB:ssä voi elokuvien lisäksi antaa arvosanoja myös tv-sarjoille. Savage Builds on toistaiseksi kerännyt 246 arviota ja mukavan 8,2 pisteen keskiarvon.

Savage Buildsia esittää Suomessa Kutonen. Uudet tunnin mittaiset jaksot nähdään lauantaisin kello 18.00.

Julkaistu 28.03.2020

Uusimmat

No kukas ohjaajalegenda siinä treenaa? Will Smithin tähdittämä rakastettu agenttielokuva on täällä taas – on aika pistää ykköset ylle! Ylistetty vuoden 2017 elokuva ivailee taiteelle – katso mielenkiintoinen traileri! Iltapulu haastatteli Salkkaritähteä: Tiesitkö tätä Nora Rinteestä? Litratolkulla Hollywood-kermaa sisältävä vuoden 1992 elokuva nyt televisiossa – mukana muiden muassa Whoopi Goldberg Tässä astetta harvinaislaatuisempi parivaljakko: herrat Schwarzenegger ja DeVito samassa vuoden 1988 pätkässä! Salkkaritähti Irina Vartia Iltapululle: Vierailin Marilynin haudalla ja itkin! TV-ensi-iltaa luvassa! – Torstaina ja lauantaina nähdään Suomen televisiossa ensimmäistä kertaa brittiläinen vuoden 2015 komediatrilleri! Matkaoppaiden Anne-Mari Iltapululle: Otan vastaan tosi-tv-töitä! Kuronen on jo laittanut grillinsä kuumaksi: Temptation Island saavuttaa viimein loppusuoransa ja uudesta kaudesta tiedetään kummia! Sotaelokuvien ystäville tarjolla nyt todellinen herkkupala – tositapahtumiin perustuva vuoden 2017 saksalaiselokuva Herrat Bacon, Pitt, Hoffman ja De Niro samassa vuoden 1996 klassikossa – elokuva perustuu kirjaan Henri Alén Iltapululle: Korona aiheutti muutoksia sarjaan! Rakastatko kuolaavia karvaturreja yli kaiken? – Koiraihmisille tarjolla nyt oma sydäntä sekä särkevä että lämmittävä dokumenttisarja! Romanttinen scifi-trilleri vuodelta 2011 tulee taas – pääosassa suomalaisia juuriakin omaava Matt Damon Tauski Iltapululle: Elän koronan aikana elämäni onnellisinta aikaa! Clint Eastwood kameran takana ja Bradley Cooper kameran edessä tässä vuoden 2014 jättimenestyksessä! Nytpä onkin herkkua tarjolla – etsiväkaksikko Ryan Gosling ja Russell Crowe vuoden 2016 rikoskomediassa! Onko Suomessa edes mitään ruokakulttuuria? Tätä asiaa tutkitaan Henri Alénin ja Tommi Tuomisen uutuusohjelmassa! Aku Hirviniemi jaksaa viihdyttää - Jormakin on nyt esillä