Kuronen on jo laittanut grillinsä kuumaksi: Temptation Island saavuttaa viimein loppusuoransa ja uudesta kaudesta tiedetään kummia!

Temptation Island Suomi päättyy pian.

Temptation Island Suomen seitsemäs kausi on viimein valmis lipumaan maaliinsa. Nelosella keskiviikkona ja torstaina nähtävissä jaksoissa on luvassa paitsi Emilian ja Wallun iltanuotio, myös Miran ja Valton sekä Matun ja Japen viimeiset hetket erossa. Aivan vihoviimeiset jaksot ovat luvassa ensi viikolla.

Maksullisessa Ruudu+-palvelussa puolestaan nähdään jo tänään keskiviikkona kauden kaksi viimeistä jaksoa ja sitä myöten myös kaksi viimeistä iltanuotiota. Erityisesti sarjan fanit odottavat kauhulla ja kiinnostuksella hetkeä, kun Valtolle paljastetaan videon muodossa, kuinka Mira petti häntä Markuksen kanssa. Auts.

Niin sanotut Tempparit jakavat ihmiset kahteen leiriin. Ensin ovat ne, jotka katsovat ohjelmaa ylpeinä, eivätkä häpeä myöntää sitä. Toinen porukka puolestaan koostuu niistä, jotka haukkuvat ja paheksuvat ohjelmaa, mutta katsovat sitä silti salaa. Silloin kun kukaan ei näe. Yksin pimeässä.

Noh, ehkei tämä jaottelu nyt ihan näinkään mene, mutta sitä tuskin voi kukaan kiistää, että ainakin ohjelma jakaa mielipiteitä!

Kenties vieläkin enemmän mielipiteitä tulee jakamaan Temptation Island Suomi -ohjelman kahdeksas kausi, joka ensimmäisenä laatuaan kuvataan kuin kuvataankin nimenomaan kotimaassa! Syynä on tietenkin koronavirus, joka asettaa esteensä matkustelulle ja suurenmoisille ulkomailla tuotetuille produktioille.

Pulu on jo keksinyt sopivan nimenkin Temppareiden seuraavalle kaudelle. Sehän voisi olla vaikkapa Temptation Island Suomi: Suomi.

Temptation Island Suomen jaksoja nähdään keskiviikkoisin ja torstaisin Nelosella kello 21.00.

Julkaistu 27.05.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa! Oikeasti aivan pirun hauska yhdysvaltalaiselokuva telkkarissa – katso traileri ja lyhykäinen arvio vuoden 2013 elokuvasta! Tosi-tv-tähti Marianne Kallio Iltapululle: Haluan seksologiksi! Oscar-palkittuja komedioita ei liiaksi ole – tässä kuitenkin sellainen George Clooneyn tähdittämänä! Muistatteko alastoman säätytön? Näin seksikkäältä hän näyttää nyt! Sofia Belorf ja Stefan Therman lähtivät ulkomaille - Rakkautta ei enää peitellä! Katettuna nyt korkealaatuista supersankarielokuvaa vuodelta 2016 – IMDB-arvosana huima 7,8 Tuore vuoden 2018 elokuva eturivin suomalaisnäyttelijöillä jo nyt televisiossa – tätä ei todellakaan ole moni nähnyt! Näin Luokkakokous 3-elokuvaa tehdään: Ökyvene parkissa ja bikinityttöjä täynnä! Etsintäkuulutus: Missä olet, Tuomas Enbuske? Ihastuttava, nykyiseen somemaailmaan hyvin istuva vuoden 2016 elokuva nyt televisiossa – Pulu suosittelee! Nyt on herkkua tarjolla! – Rautainen supersankarikaksikko kohtaa 2016 vuoden leffassa! Mika Salo Iltapululle: Ryhdyin simulaattorikuskiksi! Stallone vetää taas nyrkkeilyhanskat käteen suositussa vuoden 2015 urheiludraamassa – katso traileri! Yksi kaikkien aikojen klassikoista taas katsottavissa – ohjaajana legendaarinen Quentin Tarantino Suurin pudottaja -kisaaja Claudia Eve Iltapululle: Lihoin 30 kiloa suruuni!