Kotimaisen suosikkisarjan kuudes kausi alkaa – seuraa jälleen julkkiksia

Tuurin Kyläkauppias ja kesäapulaiset on edennyt jo kuudennelle kaudelleen.

Kyläkauppa Veljekset Keskinen Oy on tuttu paikka suurella osalle suomalaisista ihmisistä. Kyseessä on Suomen suurin tavaratalo, joka on seissyt paikallaan Etelä-Pohjanmaalla Alavuden-kaupungin Tuurissa jo vuodesta 1946 saakka – siis jo mittavat 74 vuotta! Omistajana pytingille toimii julkisuudessakin paljon esillä ollut Vesa Keskinen, joka on itse asiassa jo viidennen polven kauppias.

Tuurin kyläkauppa on saanut ympärilleen vuosien varreilla useitakin eri televisiosarjoja. Näistä Tuuri-nimistä sarjaa esitettiin vuosina 2010–2012, kun taas taas sarja Tuurin kyläkauppias pyöri taajuuksilla vuosina 2014–2018.

Tuurin Kyläkauppias ja kesäapulaiset -sarjan kuudes kausi käynnistyy nyt maanantaina. Tässä sarjassa seurataan suositun tuurilaisen turistikohteen kiireistä kesää vuonna 2019. Kesäapulaisiksi on kuitenkin perinteisten kesähessujen sijasta otettu neljä kotimaista julkisuuden henkilöä. Mukana menossa ovat Selviytyjätkin voittanut tubettaja Miska Haakana, suomalainen muusikko HesaÄijä, laulaja Virpi Kätkä sekä Big Brother -sarjasta aikanaan esiin pongahtanut mediapersoona Sauli Koskinen.

Nelikko pääsee toimimaan ohjelmassa moninaisissa kesäpesteissä – esimerkiksi tivolikummeina, turistioppaina ja talonmiehinä. Kauden jaksot esitetään TV5:llä maanantaisin kello 20.00.

Julkaistu 27.04.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa! Oikeasti aivan pirun hauska yhdysvaltalaiselokuva telkkarissa – katso traileri ja lyhykäinen arvio vuoden 2013 elokuvasta! Tosi-tv-tähti Marianne Kallio Iltapululle: Haluan seksologiksi! Oscar-palkittuja komedioita ei liiaksi ole – tässä kuitenkin sellainen George Clooneyn tähdittämänä! Muistatteko alastoman säätytön? Näin seksikkäältä hän näyttää nyt! Sofia Belorf ja Stefan Therman lähtivät ulkomaille - Rakkautta ei enää peitellä! Katettuna nyt korkealaatuista supersankarielokuvaa vuodelta 2016 – IMDB-arvosana huima 7,8 Tuore vuoden 2018 elokuva eturivin suomalaisnäyttelijöillä jo nyt televisiossa – tätä ei todellakaan ole moni nähnyt! Näin Luokkakokous 3-elokuvaa tehdään: Ökyvene parkissa ja bikinityttöjä täynnä! Etsintäkuulutus: Missä olet, Tuomas Enbuske? Ihastuttava, nykyiseen somemaailmaan hyvin istuva vuoden 2016 elokuva nyt televisiossa – Pulu suosittelee! Nyt on herkkua tarjolla! – Rautainen supersankarikaksikko kohtaa 2016 vuoden leffassa! Mika Salo Iltapululle: Ryhdyin simulaattorikuskiksi! Stallone vetää taas nyrkkeilyhanskat käteen suositussa vuoden 2015 urheiludraamassa – katso traileri! Yksi kaikkien aikojen klassikoista taas katsottavissa – ohjaajana legendaarinen Quentin Tarantino Suurin pudottaja -kisaaja Claudia Eve Iltapululle: Lihoin 30 kiloa suruuni!