Kiusaaminen on p*******ä – nyt luvassa on tuttuja näyttelijöitä kuhiseva, aihepiiriä käsittelevä tuore brittisarja

Puukkoa selkään (Sticks and Stones) on Julia Fordin ohjaama ja Mike Barlettin ideoima ja käsikirjoittama minisarja.

Kiusaaminen on aina väärin, tapahtui se sitten missä tahansa – koulussa, työpaikalla, vapaa-aikana tai vaikkapa kotona. Ei ole mitään coolia tai siistiä siinä, että jollekin tehdään tahallaan paha mieli. Se vain särkee ihmisiä ja tekee maailmasta pahemman paikan.

Työpaikkakiusaamista käsittelee nyt brittiläinen Puukkoa selkään, jonka käsikirjoittaja Mike Barlett tunnetaan esimerkiksi sarjojen Doctor Foster ja Trauma takaa. Kameran edessä näyttelemässä puolestaan nähdään muun muassa Inside No. 9 -sarjasta tuttu Alexandra Roach, Holby Citystä tuttu Debbie Chazen sekä Midsomerin murhissa näytellyt Gwilym Lee.

Sarjassa Thomas (Ken Nwosu) on noin kolmekymppinen aviopuoliso, nuoren tytön isä sekä arvostettu myyntimies. Kun työpaikalla sitten asiat menevät pieleen, joutuu Thomas yksin syntipukiksi. Tilanteesta käynnistyy ikävä kiusaamisen kierre, joka uhkaa käydä Thomasille kohtalokkaaksi.

Ainoastaan kolmiosainen Puukkoa selkään esitetään Yle TV1:ssä tiistaisin kello 21.00. Sarja esitettiin kotimaassaan Iso-Britanniassa ensimmäistä kertaa viime joulukuussa.

Julkaistu 01.06.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa! Oikeasti aivan pirun hauska yhdysvaltalaiselokuva telkkarissa – katso traileri ja lyhykäinen arvio vuoden 2013 elokuvasta! Tosi-tv-tähti Marianne Kallio Iltapululle: Haluan seksologiksi! Oscar-palkittuja komedioita ei liiaksi ole – tässä kuitenkin sellainen George Clooneyn tähdittämänä! Muistatteko alastoman säätytön? Näin seksikkäältä hän näyttää nyt! Sofia Belorf ja Stefan Therman lähtivät ulkomaille - Rakkautta ei enää peitellä! Katettuna nyt korkealaatuista supersankarielokuvaa vuodelta 2016 – IMDB-arvosana huima 7,8 Tuore vuoden 2018 elokuva eturivin suomalaisnäyttelijöillä jo nyt televisiossa – tätä ei todellakaan ole moni nähnyt! Näin Luokkakokous 3-elokuvaa tehdään: Ökyvene parkissa ja bikinityttöjä täynnä! Etsintäkuulutus: Missä olet, Tuomas Enbuske? Ihastuttava, nykyiseen somemaailmaan hyvin istuva vuoden 2016 elokuva nyt televisiossa – Pulu suosittelee! Nyt on herkkua tarjolla! – Rautainen supersankarikaksikko kohtaa 2016 vuoden leffassa! Mika Salo Iltapululle: Ryhdyin simulaattorikuskiksi! Stallone vetää taas nyrkkeilyhanskat käteen suositussa vuoden 2015 urheiludraamassa – katso traileri! Yksi kaikkien aikojen klassikoista taas katsottavissa – ohjaajana legendaarinen Quentin Tarantino Suurin pudottaja -kisaaja Claudia Eve Iltapululle: Lihoin 30 kiloa suruuni!