Kehuttu vuoden 2001 jenkkileffa nyt töllöttimessä – kuvattiin Los Angelesin pahamaineisimmilla alueilla ja mukana oli myös kuuluisia räppäreitä!

Training Dayn on ohjannut Antoine Fuqua.

Hyviä leffoja on aina kiva katsella. Mikäli esimerkiksi IMDB:n arvosanaan 7,7 on luottaminen, niin tämä Denzel Washingtonin tähdittämä toimintajännäri ainakin on yksi sellaisista!

Elokuvassa Washington itse esittää korruptoitunutta etsivää, joka ottaa oppipojakseen Ethan Hawken näyttelemän nuoren poliisikokelaan, jonka toiveena on päästä poliisin huumeryhmään töihin.

Training Day kuvaa yksittäistä vuorokautta, jonka aikana ehtii sattua ja tapahtua. Elokuva sijoittuu Los Angelesiin, jonka pelottavimmilla alueilla se kuvattiin. Pahamaineisesten alueiden asukkaiden sanotaan tästä huolimatta antaneen kuvausryhmälle työrauhan ja ystävällisen vastaanoton. Kameroiden tuominen heidän päivittäiseen elämäänsä oli ilmeisesti myönteinen kokemus, ja olipahan elokuvanteossa mukana myös Dr. Dren ja Snoop Doggin kaltaisia räppärisuosikkejakin.

Training Day tehtiin 45 miljoonan dollarin budjetilla, ja lipputuloja se tuotti 104,5 miljoonaa dollaria. Rotten Tomatoesissa elokuvan arvostelleista kriitikoista 72 prosenttia antoi Training Daylle myönteisen vastaanoton. Oscar-gaalassa Denzel Washington palkittiin elokuvasta parhaan näyttelijän palkinnolla, minkä lisäksi Ethan Hawkekin sai ehdokkuuden parhaan sivuosan kategoriassa.

Training Day esitetään Subilla maanantaina kello 21.00.

Julkaistu 31.05.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa! Oikeasti aivan pirun hauska yhdysvaltalaiselokuva telkkarissa – katso traileri ja lyhykäinen arvio vuoden 2013 elokuvasta! Tosi-tv-tähti Marianne Kallio Iltapululle: Haluan seksologiksi! Oscar-palkittuja komedioita ei liiaksi ole – tässä kuitenkin sellainen George Clooneyn tähdittämänä! Muistatteko alastoman säätytön? Näin seksikkäältä hän näyttää nyt! Sofia Belorf ja Stefan Therman lähtivät ulkomaille - Rakkautta ei enää peitellä! Katettuna nyt korkealaatuista supersankarielokuvaa vuodelta 2016 – IMDB-arvosana huima 7,8 Tuore vuoden 2018 elokuva eturivin suomalaisnäyttelijöillä jo nyt televisiossa – tätä ei todellakaan ole moni nähnyt! Näin Luokkakokous 3-elokuvaa tehdään: Ökyvene parkissa ja bikinityttöjä täynnä! Etsintäkuulutus: Missä olet, Tuomas Enbuske? Ihastuttava, nykyiseen somemaailmaan hyvin istuva vuoden 2016 elokuva nyt televisiossa – Pulu suosittelee! Nyt on herkkua tarjolla! – Rautainen supersankarikaksikko kohtaa 2016 vuoden leffassa! Mika Salo Iltapululle: Ryhdyin simulaattorikuskiksi! Stallone vetää taas nyrkkeilyhanskat käteen suositussa vuoden 2015 urheiludraamassa – katso traileri! Yksi kaikkien aikojen klassikoista taas katsottavissa – ohjaajana legendaarinen Quentin Tarantino Suurin pudottaja -kisaaja Claudia Eve Iltapululle: Lihoin 30 kiloa suruuni!