Jim Carrey tulee taas – veikeä veijari tähdittää vuoden 2000 romanttista komediaa Renée Zellwegerin kanssa

Me kaksi ja Irene on Bobby ja Peter Farrellyn klassikkoelokuva.

Jim Carrey oli aikanaan todella kova komedianimi. Maailman kenties parhain naamanvääntelijä tuli tunnetuksi muun muassa Ace Venturoistaan, Nuija ja tosinuijasta, The Maskista, Sähköputkimiehestä, Truman Show'sta ja niin edespäin, ja niin edespäin. Helmikuussa hauskuuttaja puolestaan teki onnistuneen paluun valkokankaalle Sonic the Hedgehog -elokuvassa sinisen siilin arkkivihollisena Dr. "Eggman" Robotnikkina.

Carreyn komiikka on siitä mahtavaa, että se ei fyysisyydessään sinänsä koskaan vanhene. Hyvin viehätyksensä on säilyttänyt myös nyt televisiossa nähtävä Me kaksi ja Irene (Me, Myself and Irene). Mustaa huumoria kylvävässä leffassa Carrey esittää Charlie Baileygatesia, jolla on kahtia jakautunut persoonallisuus. Miehellä on selkeästi erillinen lempeä ja aggressiivinen puolensa. 

Mikäli vuoden 1994 elokuva Nuija ja tosinuija iski aikanaan, tekee sen mahdollisesti myös Me kaksi ja Irenekin. Farrellyn veljekset Peter ja Bobby olivat nimittäin vastuussa molemmista.

Me kaksi ja Irene esitetään Subilla keskiviikkona 21.00.

Julkaistu 01.04.2020

Uusimmat

Amerikkalaisessa vuoden 2014 scifi-trillerissä on pääosassa Hollywood-suosikki Johnny Depp – katso traileri! Suosittu draamasarja saavuttaa päätöksensä – kuudes ja viimein kausi esitetään nyt televisiossa TV-selvänäkijä Stiina Sahari Iltapululle: Näin sujuu selvänäkeminen TV:ssä! Piinaavan herkullinen klassikkotrilleri vuodelta 1997 pamahtaa taas eetteriin – pääosassa aina yhtä viehättävä Michael Douglas! 1800-luvun puukkojunkkarit rellestävät kotimaisessa ison budjetin leffassa! – Suurissa rooleissa muun muassa juuri erostaan ilmoittanut suosikkipariskunta Salarakas-Marika Iltapululle: Olen tyylikkäästi seksikäs! Kiusaaminen on p*******ä – nyt luvassa on tuttuja näyttelijöitä kuhiseva, aihepiiriä käsittelevä tuore brittisarja Salkkari-Irina Vartia Iltapululle: Haluan juontajaksi! Pölhö vuoden 2015 yhdysvaltalaiskomedia tulee taas – rooleissa muun muassa naiskoomikko, miesshowpainija ja kuuluisa koripalloilija! Kehuttu vuoden 2001 jenkkileffa nyt töllöttimessä – kuvattiin Los Angelesin pahamaineisimmilla alueilla ja mukana oli myös kuuluisia räppäreitä! Tässä joogaa ex-missi, mutta kuka asteleekaan kuvaan kesken kaiken? Johanna Tukiainen hehkuu onnea - tältä näyttää vauvamasu Aina yhtä ajankohtainen ilmastoelokuva esitetään jälleen – pääosissa Dennis Quaid ja Jake Gyllenhaal! Vuoden 2018 parhaana palkittu kotimainen elokuva nyt televisiossa – katso traileri! Juontaja julkaisi ylioppilaskuvansa - katso kuka No kukas ohjaajalegenda siinä treenaa? Will Smithin tähdittämä rakastettu agenttielokuva on täällä taas – on aika pistää ykköset ylle! Ylistetty vuoden 2017 elokuva ivailee taiteelle – katso mielenkiintoinen traileri! Iltapulu haastatteli Salkkaritähteä: Tiesitkö tätä Nora Rinteestä? Litratolkulla Hollywood-kermaa sisältävä vuoden 1992 elokuva nyt televisiossa – mukana muiden muassa Whoopi Goldberg