Jatkoa pian saava kaikkien aikojen toimintaelokuva tulee taas – pääosissa hauskalla tukkamuodilla varustettu Mel Gibson sekä Danny Glover

Ensimmäinen Tappava ase (Lethal Weapon) on jo 33 vuotta vanha elokuva.

80-luku oli kenties yksi legendaarisimmista vuosikymmenistä. Ainakin Pulun mielestä. Kampaukset ja muoti olivat tuolloin ihan eri mallia kuin mitä nyt, ja musiikkimaailmassakin sattui ja tapahtui. Kuin hieno nainen, Pulu ei tietenkään koskaan paljastaisi ikäänsä, mutta olihan tuo nyt nostalgista aikaa!

Myös Mel Gibsonin ja Danny Gloverin suosittu toimintaelokuvasarja sai alkunsa kasarilla tarkemmin vielä vuonna 1987. Sittemmin elokuva on saanut peräti kolme jatko-osaa vuosina 1989, 1992 ja 1998. Vuoden 2020 tammikuussa puolestaan paljastettiin, että Tappava ase 5 on vihdoin ja viimein aktiivisessa kehityksessä. Sekä Gibson ja Glover että kaikki aiemmatkin elokuvat ohjannut Richard Donner ovat virallisten tietojen mukaan tekemässä paluun!

Ensimmäisen Tappavan aseen juonessa kaksi poliisia – sotaveteraani sekä eläkettä odottava perheenisä – jahtaavat vaarallista huumepomoa. Elokuva esitetään Subilla perjantaina 21.00 ja seuraavan kerran tiistain ja keskiviikon välisenä yönä 01.15.

Julkaistu 27.03.2020

Uusimmat

Will Smithin tähdittämä rakastettu agenttielokuva on täällä taas – on aika pistää ykköset ylle! Ylistetty vuoden 2017 elokuva ivailee taiteelle – katso mielenkiintoinen traileri! Iltapulu haastatteli Salkkaritähteä: Tiesitkö tätä Nora Rinteestä? Litratolkulla Hollywood-kermaa sisältävä vuoden 1992 elokuva nyt televisiossa – mukana muiden muassa Whoopi Goldberg Tässä astetta harvinaislaatuisempi parivaljakko: herrat Schwarzenegger ja DeVito samassa vuoden 1988 pätkässä! Salkkaritähti Irina Vartia Iltapululle: Vierailin Marilynin haudalla ja itkin! TV-ensi-iltaa luvassa! – Torstaina ja lauantaina nähdään Suomen televisiossa ensimmäistä kertaa brittiläinen vuoden 2015 komediatrilleri! Matkaoppaiden Anne-Mari Iltapululle: Otan vastaan tosi-tv-töitä! Kuronen on jo laittanut grillinsä kuumaksi: Temptation Island saavuttaa viimein loppusuoransa ja uudesta kaudesta tiedetään kummia! Sotaelokuvien ystäville tarjolla nyt todellinen herkkupala – tositapahtumiin perustuva vuoden 2017 saksalaiselokuva Herrat Bacon, Pitt, Hoffman ja De Niro samassa vuoden 1996 klassikossa – elokuva perustuu kirjaan Henri Alén Iltapululle: Korona aiheutti muutoksia sarjaan! Rakastatko kuolaavia karvaturreja yli kaiken? – Koiraihmisille tarjolla nyt oma sydäntä sekä särkevä että lämmittävä dokumenttisarja! Romanttinen scifi-trilleri vuodelta 2011 tulee taas – pääosassa suomalaisia juuriakin omaava Matt Damon Tauski Iltapululle: Elän koronan aikana elämäni onnellisinta aikaa! Clint Eastwood kameran takana ja Bradley Cooper kameran edessä tässä vuoden 2014 jättimenestyksessä! Nytpä onkin herkkua tarjolla – etsiväkaksikko Ryan Gosling ja Russell Crowe vuoden 2016 rikoskomediassa! Onko Suomessa edes mitään ruokakulttuuria? Tätä asiaa tutkitaan Henri Alénin ja Tommi Tuomisen uutuusohjelmassa! Aku Hirviniemi jaksaa viihdyttää - Jormakin on nyt esillä Lola vaihtoi jo bikineihin - upea näky