Henri Alén Iltapululle: Korona aiheutti muutoksia sarjaan!

Korona on vaikuttanut tv-sarjojen tekoonkin.

Julkkiskokki Henri Alénille koronavirus on aiheuttanut töissä monenlaisia pulmia. Hänen ravintolansa ovat toistaiseksi suljettu, kuten muutkin ruokaravintolat poislukien takeaway-annokset.

Korona teki tepposensa myös kuvattaessa Henrin uutta Menu Finnjävel -sarjaa, jota ei ehditty täysin kuvata, ennen kuin korona iski.

-Tottakai suunnitelmat muuttuivat, mutta sarja tuli entistä ajankohtaisemmaksi.

Mies on ylpeä sarjastaan.

-Sarjassa näette myös kuinka tärkeää omavaraisuus ruoan suhteen on tälle maalle.

Henrinkin ravintolat aukeavat kesäkuun alussa. Mitään tukea hän ei kuitenkaan odota valtiovallalta ravintoloille.

-En usko, että tulee, kun ohjeetkin ovat mitä ovat. Ovet kuitenkin aukaisen heti kesäkuun alussa.

 

Julkaistu 26.05.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa! Oikeasti aivan pirun hauska yhdysvaltalaiselokuva telkkarissa – katso traileri ja lyhykäinen arvio vuoden 2013 elokuvasta! Tosi-tv-tähti Marianne Kallio Iltapululle: Haluan seksologiksi! Oscar-palkittuja komedioita ei liiaksi ole – tässä kuitenkin sellainen George Clooneyn tähdittämänä! Muistatteko alastoman säätytön? Näin seksikkäältä hän näyttää nyt! Sofia Belorf ja Stefan Therman lähtivät ulkomaille - Rakkautta ei enää peitellä! Katettuna nyt korkealaatuista supersankarielokuvaa vuodelta 2016 – IMDB-arvosana huima 7,8 Tuore vuoden 2018 elokuva eturivin suomalaisnäyttelijöillä jo nyt televisiossa – tätä ei todellakaan ole moni nähnyt! Näin Luokkakokous 3-elokuvaa tehdään: Ökyvene parkissa ja bikinityttöjä täynnä! Etsintäkuulutus: Missä olet, Tuomas Enbuske? Ihastuttava, nykyiseen somemaailmaan hyvin istuva vuoden 2016 elokuva nyt televisiossa – Pulu suosittelee! Nyt on herkkua tarjolla! – Rautainen supersankarikaksikko kohtaa 2016 vuoden leffassa! Mika Salo Iltapululle: Ryhdyin simulaattorikuskiksi! Stallone vetää taas nyrkkeilyhanskat käteen suositussa vuoden 2015 urheiludraamassa – katso traileri! Yksi kaikkien aikojen klassikoista taas katsottavissa – ohjaajana legendaarinen Quentin Tarantino Suurin pudottaja -kisaaja Claudia Eve Iltapululle: Lihoin 30 kiloa suruuni!