Gordon Ramsay valmistaa hummerin taivaallisella tavalla – videota on katsottu jo 25,5 miljoonaa kertaa

MasterChef Australia on tositv-sarja, jossa Australian parhaat kotikokit kokoontuvat saman katon alle kilpailemaan satojen tuhansien dollarien pääpalkinnosta sekä muista eduista.

MasterChef -formaatti on tuttu joka puolella maailmaa ja muun muassa myös Suomessa ollaan kuvattu MasterChef Suomi -ohjelmaa, jossa suomalaiset kotikokit kilpailivat parhaan kokin tittelistä. Suomen MasterChefissä nähtiin tuomareina muun muassa gourmeekokki Tomi Björk. 

Ulkomailla MasterChef -sarjassa on vieraillut maailman tunnetuimpia huippukokkeja, kuten jo ikoniksi muodostunut Gordon Ramsay. MasteChefin suosiosta kielii jo se, että YouTubessa sarjan parhaita paloja on katsottu jopa kymmeniä miljoonia kertoja. Tällä kertaa esittelemme sinulle Gordon Ramsayn tavan, jolla hän valmistaa hummerin niin ettei ainuttakaan lihanpalaa mene hukkaan. 

Katso video alapuolelta ja pidä tämä mielessä siltä varalta, että päädyt itse valmistamaan hummeria jokin kaunis päivä. 

MasteChef Australian etenevää kilpailua voi seurata Neloselta joka arkipäivä ja viikonloppu. Jaksot näytetään tavallisesti iltapäivisin. 

Julkaistu 13.01.2020

Uusimmat

Nyt on karkausvuosi ja televisiossa esitetään elokuva Karkausvuosi vain pari päivää ennen karkauspäivää – menikö aivot solmuun? Tarjolla amerikkalaista Golden Globe -ehdokasta vuodelta 2004 – pääosissa huikeat John Travolta ja Scarlett Johansson Oscar-voittaja Denzel Washington janoaa kostoa vuoden 2004 rikoselokuvassa – katso traileri Komea Russell Crow nyt koskettavassa italialaisessa draamassa – ei muuta kuin nenäliinat esiin! Maailman korkeimman vuoren valloituksesta kertova mammuttileffa tuo kankaille kourallisen Hollywood-tähtiä: mukana muun muassa Keira Knightley ja Jake Gyllenhaal Ewan McGregor ja Scarlett Johansson nyt toiminnantäytteisessä scifi-jännärissä vuodelta 2005! Muksujen oma elokuva lauantai-illassa – muistatko sinä, kun tämä sydäntä lämmittävä elokuvasarja sai ensimmäisen osansa? Jo pitkään mainostettu uusi visailuohjelma alkaa viimein Suomessa – pääpotissa 30 000 euroa, juontajana Ellen Jokikunnas Tällaista tällä kertaa: Vuorossa vuoden 2017 elokuva radikaaleista islamisteista – ruudulla esiintyvät muun muassa Orlando Bloom ja Michael Douglas Tom Cruisen vuoden 2003 Japaniin sijoittuvan elokuva perjantain myöhäisillassa – katso myös traileri klassikkosta Genius vie katsojansa 1920–30-luvun Yhdysvaltoihin – pääosissa muun muassa Nicole Kidman ja Colin Firth Koriksen EM-karsinnat käynnistyvät tänään – Susijengi kohtaa kivenkovan Serbian Nyt luvassa poliittinen toimintatrilleri vuodelta 2009 – mukana Russell Crowe, Ben Affleck, Rachel McAdams ja Helen Mirren Stephen Kingin klassikkoleffa kertoo jännittävän tarinan miehestä, joka saa yllättäen selvännäkijän kykyjä Yksi kaikkien aikojen kuuluisimmista tieteiselokuvista tulee taas – perustui aikanaan futuristiseen vuoteen 2019 Sota-ajat läpieläneen Roman Garyn omaelämäkerrallinen elokuva tv:ssä – katso traileri vuoden 2017 versiosta Kannabiksen asema Suomessa puhuttaa – mutta nyt on luvassa rikosdraamaelokuva kahdesta menestyksekkäästä marihuananviljelijästä Armanilla käsittelyssä tällä kertaa astetta tuoreempi keissi – nimittäin hyytävä rikos kesältä 2018 90-luvun lopun klassikossa nähdään nuori ja komea Mark Wahlberg pornotähden roolissa – katso traileri Vuoden 1997 Bruce Willis -klassikko tulee taas – tiesitkö, että elokuvaa kuvattiin myös Suomessa?