Don't Think Twice on pienimuotoinen vuoden 2016 draamakomedia – katso traileri

Yhdysvaltalaisen elokuvan ohjasi vuonna 2016 Mike Birbiglia.

Improvisaatio on hauska komedian laji, jota ovat Suomessa olleet tekemässä tunnetuksi esimerkiksi ohjelmat Vedetään hatusta ja Putous. Improvisaatiossa tavoitteena on viihdyttää ja naurattaa yleisöä ilman erillisiä käsikirjoituksia tai harjoituksia. Laji vaatii nokkeluutta ja nopeasti toimivia aivoja.

Don't Think Twice on elokuva ystävyksistä, joilla on oma improvisaatioryhmänsä. Juonessa yksi ystävyksistä tekee läpimurron, mutta muut uhkaavat jäädä rannalle.

Elokuvan on käsikirjoittanut ja ohjannut koomikko nimeltään Mike Birbiglia. Birbiglia tunnetaan esimerkiksi roolistaan Netflix-sarjassa Orange Is the New Black, jossa hän näytteli Danny Pearsonia. Muita Don't Think Twicessa esiintyviä näyttelijöitä ovat esimerkiksi Keegan-Michael Key, Ben Stiller sekä aina yhtä ihana Gillian Jacobs.

Don't Think Twice tehtiin kevyellä 3 miljoonan dollarin budjetilla. Yhteensä se kääri teattereissa 4,4 miljoonaa, joten viivan päälle jäätiin. Rotten Tomatoes -arvosanapalvelussa peräti 98 % yhteensä 126 kriitikkoarviosta oli myönteisiä.

Don't Think Twice esitetään TV5:llä tiistaina 22.05 ja seuraavan kerran sunnuntain ja maanantain välisenä yönä kello 1.40.

Julkaistu 07.04.2020

Uusimmat

Suosittu seikkailusarja palaa ruutuun 35. kauden jaksoin – Yhdysvalloissa päättyi juuri 40. kausi Elokuvaviihdettä tarjolla nyt koko perheelle – vuoden 2017 Disney-piirretty tulee taas! X-Factorista tuttu räppäri-Sana Iltapululle: Tällä tavalla laihduin! Todellinen seikkailuelokuvien klassikko tulee taas – Stephen Sommersin ohjaus keräsi aikanaan massiiviset tuotot Vuoteen 1924 sijoittuvan elokuvan pääosassa nähdään ihastuttava Kirsten Dunst – eteläiselle Kalifornialle on keksitty hauska stuntti Jasmine Tukiainen Iltapululle: Ryhdyin hoitajaksi koronan aikana! Amerikkalaisessa vuoden 2014 scifi-trillerissä on pääosassa Hollywood-suosikki Johnny Depp – katso traileri! Suosittu draamasarja saavuttaa päätöksensä – kuudes ja viimein kausi esitetään nyt televisiossa TV-selvänäkijä Stiina Sahari Iltapululle: Näin sujuu selvänäkeminen TV:ssä! Piinaavan herkullinen klassikkotrilleri vuodelta 1997 pamahtaa taas eetteriin – pääosassa aina yhtä viehättävä Michael Douglas! 1800-luvun puukkojunkkarit rellestävät kotimaisessa ison budjetin leffassa! – Suurissa rooleissa muun muassa juuri erostaan ilmoittanut suosikkipariskunta Salarakas-Marika Iltapululle: Olen tyylikkäästi seksikäs! Kiusaaminen on p*******ä – nyt luvassa on tuttuja näyttelijöitä kuhiseva, aihepiiriä käsittelevä tuore brittisarja Salkkari-Irina Vartia Iltapululle: Haluan juontajaksi! Pölhö vuoden 2015 yhdysvaltalaiskomedia tulee taas – rooleissa muun muassa naiskoomikko, miesshowpainija ja kuuluisa koripalloilija! Kehuttu vuoden 2001 jenkkileffa nyt töllöttimessä – kuvattiin Los Angelesin pahamaineisimmilla alueilla ja mukana oli myös kuuluisia räppäreitä! Tässä joogaa ex-missi, mutta kuka asteleekaan kuvaan kesken kaiken? Johanna Tukiainen hehkuu onnea - tältä näyttää vauvamasu Aina yhtä ajankohtainen ilmastoelokuva esitetään jälleen – pääosissa Dennis Quaid ja Jake Gyllenhaal! Vuoden 2018 parhaana palkittu kotimainen elokuva nyt televisiossa – katso traileri!