Aina yhtä ajankohtainen ilmastoelokuva esitetään jälleen – pääosissa Dennis Quaid ja Jake Gyllenhaal!

The Day After Tomorrow on vuoden 2004 katastrofielokuva.

Ilmastoasioista puhutaan tänä päivänä erittäin paljon – eikä suotta. Oli maailman tilasta, ilmaston lämpenemisestä ja luonnon tilasta mitä mieltä tahansa, ei kukaan voi kiistää sitä, ettemmekö me ihmiset voisi kohdella tätä palloamme hieman helläkätisemminkin. Näihin teemoihin vie myös Roland Emmerichin ohjaama elokuva The Day After Tomorrow, joka käsittelee kasvihuoneilmiötä ja sen seurauksia. Juoneltaan elokuva perustuu Art Bellin ja Whitley Strieberin kirjoittamaan teokseen The Coming Global Superstorm, jonka teorioita monet ilmastotieteilijät ovat tosin kritisoineet.

The Day After Tomorrow'n nimikkoroodelissa nähdään Jack Hallin roolissa Dennis Quaid ja tämän poikana Samuelina Jack Gyllenhaal. Juonessa ihmiskunta päätyy taisteluun omasta selviytymisestään äkillisen ilmastonmuutoksen aiheuttamien tuhojen keskellä.

Elokuva tunnetaan muun muAA vaikuttavista erikoistehosteistaan, joita tehtiin vuoden ajan peräti yli 1000 taiteilijan voimin. Rotten Tomatoes -arviointipalvelussa vain 44 prosenttia 219 kriitikosta näytti elokuvalle vihreää valoa, mutta elokuva onnistui silti takomaan yli 400 miljoonaa dollaria voittoa.

The Day After Tomorrow esitetään Foxilla sunnuntaina kello 21,00, tiistaina kello 22.55 ja vielä perjantain ja lauantain välisenä yönä kello 0.35.

Julkaistu 30.05.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa! Oikeasti aivan pirun hauska yhdysvaltalaiselokuva telkkarissa – katso traileri ja lyhykäinen arvio vuoden 2013 elokuvasta! Tosi-tv-tähti Marianne Kallio Iltapululle: Haluan seksologiksi! Oscar-palkittuja komedioita ei liiaksi ole – tässä kuitenkin sellainen George Clooneyn tähdittämänä! Muistatteko alastoman säätytön? Näin seksikkäältä hän näyttää nyt! Sofia Belorf ja Stefan Therman lähtivät ulkomaille - Rakkautta ei enää peitellä! Katettuna nyt korkealaatuista supersankarielokuvaa vuodelta 2016 – IMDB-arvosana huima 7,8 Tuore vuoden 2018 elokuva eturivin suomalaisnäyttelijöillä jo nyt televisiossa – tätä ei todellakaan ole moni nähnyt! Näin Luokkakokous 3-elokuvaa tehdään: Ökyvene parkissa ja bikinityttöjä täynnä! Etsintäkuulutus: Missä olet, Tuomas Enbuske? Ihastuttava, nykyiseen somemaailmaan hyvin istuva vuoden 2016 elokuva nyt televisiossa – Pulu suosittelee! Nyt on herkkua tarjolla! – Rautainen supersankarikaksikko kohtaa 2016 vuoden leffassa! Mika Salo Iltapululle: Ryhdyin simulaattorikuskiksi! Stallone vetää taas nyrkkeilyhanskat käteen suositussa vuoden 2015 urheiludraamassa – katso traileri! Yksi kaikkien aikojen klassikoista taas katsottavissa – ohjaajana legendaarinen Quentin Tarantino Suurin pudottaja -kisaaja Claudia Eve Iltapululle: Lihoin 30 kiloa suruuni!